Samurai Shodown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Samurai Shodown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Samurai Shodown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε και για την Ευρώπη.

[Αρχική δημοσίευση: 5/4/19 - Character reveal trailer] Κυκλοφόρησε νέο character reveal trailer για το Samurai Shodown και η SNK επιβεβαίωσε επίσημα πως η ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ιαπωνία θα είναι η 27η Ιουνίου για εκδόσεις για PS4 και Xbox One.

Οι εκδόσεις για PC και Switch θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα. Να σημειώσουμε πως υπάρχει περίπτωση η ημερομηνία κυκλοφορίας να ισχύει μόνο για την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο δελτίο τύπου για Ευρώπη και Αμερική. Δείτε το νέο τρέιλερ.

[UPDATE: 14/5/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η SNK ανακοίνωσε ότι το Samurai Shodown θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Ιουνίου για PS4 και Xbox One. Οι εκδόσεις για PC και Switch θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο 2019.

Όσοι αγοράσετε το παιχνίδι ψηφιακά ή την retail έκδοση μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα λάβετε δωρεάν το season pass. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με τέσσερα modes, τα story, online, training και το νέο Dojo mode. Η ιστορία είναι prequel που λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα του αρχικού το 1993.

Το Samurai Shodown θα κυκλοφορήσει για το PS4 και το Xbox One στις 25 Ιουνίου και αργότερα για PC και Switch.

Συζητήστε για το νέο Samurai Shodown στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification