Το Project L της Riot Games θα είναι free-to-play

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Project L της Riot Games θα είναι free-to-play

Το Project L της Riot Games θα είναι free-to-play

Νέο βίντεο για το 2v2 Fighting.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το Project L θα είναι free-to-play.

Το 2v2 Fighting με champions από το League of Legends, αναμένεται το 2023. Η Riot Games θα ακολουθήσει την τακτική που βλέπουμε στα περισσότερα games της, όσον αφορά το monetization. Όπως δήλωσε ο Senior Director και παραγωγός Tom Cannon: "Η free-to-play τακτική ήρθε ακριβώς επειδή στη Riot Games θέλαμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια από το να παίξετε το παιχνίδι, όπως το που μένετε, τι επίπεδο παίκτη είστε ή πόσα χρήματα έχετε να ξοδέψετε". 

Το βίντεο ανακοινώνει επίσης την επόμενη champion για το ρόστερ, ο οποίος θα ονομάζεται Illaoi, η Φορέας της Αλήθειας για τον θεό Nagakabouros. Σε ένα νέο blog post, η Riot Games εξηγεί πως θα κινείται, ποιες επιθέσεις θα χρησιμοποιήσει και τι είδους μαχήτρια θα είναι.

Το επόμενο βίντεο για το Project L αναμένεται πριν το τέλος του 2022. Ελπίζουμε μέχρι τότε εκεί στη Riot να έχετε αποφασίσει και το όνομα, διότι τελευταία έχουμε γεμίσει με..."projects" ως προσωρινά ονόματα.

Το Project L θα κυκλοφορήσει το 2023, τουλάχιστον για PC. Τα υπόλοιπα format δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Δείτε επίσης το gameplay video του Project L και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification