Tekken 8 gameplay trailers

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
10
Tekken 8 gameplay trailers

Tekken 8 gameplay trailers

Gameplay trailer με τoν Bryan Fury. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/2/23] Η Bandai Namco δημοσίευσε τα πρώτα βίντεο για το Tekken 8, στα οποία εξηγεί το νέο σύστημα μάχης. Αρχικά μας παρουσίασε την Nina Williams, ενώ οι developers μίλησαν εκτενώς για το τι θα ισχύσει.

Στο βίντεο θα δείτε ότι υπάρχουν combos με δεκάδες κινήσεις, αλλά και ulti επιθέσεις με πολλά χτυπήματα και γεμάτες εφέ. Το βίντεο παρουσιάστηκε στο event Tekken World Tour 2022 Global Finals. Ο director Kohei "Nakatsu" Ikeda και ο εκτελεστικός διευθυντής Katsuhiro Harada έδωσαν μια ομιλία για τους μηχανισμούς του συστήματος μάχης. Τόνισαν ότι το Tekken 8 θα έχει πιο επιθετικό στυλ μάχης. Έχουν αλλάξει τέσσερα στοιχεία: το Rage System, το Recoverable Gauge, το Heat System και το Controller Style.

Το Rage ήταν μέρος της σειράς από το Tekken 6, όπου ενεργοποιήθηκε όταν οι μαχητές είχαν χαμηλό health και αύξησε το damage τους. Το Tekken 7 πρόσθεσε το Rage Arts, ισχυρές επιθέσεις που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν μόνο ενώ κάνετε Raging και τέλος το Rage Drives που είναι πιο ισχυρές εκδόσεις των κανονικών επιθέσεων. Ενώ το Rage Drive έχουν καταργηθεί στο Tekken 8, το σύστημα εξακολουθεί να υπάρχει και το Rage Arts προκαλεί μεγαλύτερο damage όσο περισσότερο δέχεστε damage όταν το ενεργοποιείτε. Η κύρια αλλαγή είναι ότι το Rage Art κάθε χαρακτήρα ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Όπως είπε ο Nakatsu, "όλοι οι χαρακτήρες έχουν την ίδια εντολή, η οποία είναι να πατήσετε διαγώνια κάτω και τις δύο γροθιές".

Το Recoverable Gauge είναι νέο στοιχείο, αν και είναι εμπνευσμένο από παρόμοιες ιδέες στο Tekken Tag Tournament. Σας επιτρέπει να λάβετε πίσω μέρος του damage που προκαλείτε. Σε αντίθεση με το Red Gauge του Tekken Tag Tournament, το White Gauge έχει πιο επιθετικό χαρακτήρα. Ανακτάτε strength χτυπώντας με επίθεση ή κάνοντας άμυνα σε επίθεση.

Το Heat System επιτρέπει στους μαχητές να κάνουν power up για σύντομο χρονικό διάστημα, μπαίνοντας σε μια κατάσταση στην οποία καλύπτονται από blue fire και έχουν ενισχυθεί τα specialties τους. Εκείνα τα δευτερόλεπτα οι επιθέσεις προκαλούν chip damage, ακόμα κι αν ο εχθρός τις μπλοκάρει (το chip damage δεν μπορεί να κάνει ΚΟ), ενώ είναι διαθέσιμα και δύο special actions. Το Heat Smash, super attack που αντικαθιστά το Rage Drive και το Head Dash (που είναι cancel και dash). Για να μπείτε σε κατάσταση heat απλά πατάτε το R1 (Heat Burst), κάτι που επίσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε Heat Engager.

Tέλος, θα υπάρχουν δύο είδη χειρισμού. Το Arcade Style (κλασικό Tekken με ελευθερία κινήσεων) και το Special Style, που είναι εξέλιξη του Easy Combo and Assist του Tekken 7, για τους πιο αρχάριους gamers.

[UPDATE: 21/2/23 - Gameplay trailer με τον Kazuya] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα gameplay trailer στο Tekken 8 με τον Kazuya.

Το βίντεο θα δείτε ότι δείχνει τα πανίσχυρα combos του Kazuya, καθώς δίνει πολλαπλά και δυνατά χτυπήματα, ενώ μπορεί ακόμα και να σηκώνει τον εχθρό του στον αέρα. Στο βίντεο υπάρχει και το χαρακτηριστικό Devil Transformation του. Δυστυχώς δεν πρόκειται για καθαρό gameplay video, άρα δεν μπορούμε να δούμε τις μπάρες ενέργειας για να διακρίνουμε πόσο damage κόβει κάθε φορά.

[UPDATE 2: 2/3/23 - Gameplay trailer με τον Jin Kazama] Στο νέο gameplay trailer του Tekken η Bandai Namco δείχνει τις κινήσεις του Jin Kazama. Δείτε τα combos του και το Heat System εν δράσει.

[UPDATE 3: 10/3/23 - Gameplay trailer με τον Paul Phoenix...και το μαλλί του!] Στο νέο gameplay trailer του Tekken η Bandai Namco δείχνει τον Paul Phoenix, τις κινήσεις του και...το περίεργο μαλλί του!

[UPDATE 4: 14/3/23 - Gameplay trailer με τον Marshall Law] Στο νέο gameplay trailer του Tekken 8, δείτε τον Marshall Law, ο οποίος έχει γρήγορα combos. Ο Law μοιάζει περισσότερο από ποτέ με τον Bruce Lee, με εξαίρεση το μενταγιόν και τους μύες που πετάγονται. Ακόμα και η φωνή του είναι ίδια με αυτή του Bruce Lee!

[UPDATE 5: 24/3/23 - Gameplay trailers με τους King, Lars και Jack] Η Bandai Namco παρουσίασε τρία νέα gameplay trailers, τα οποία δείχνουν τους King, Lars Alexandersson και Jack.

Ο King ρίχνει πολύ ξύλο και χρησιμοποιεί γροθιές, κλωτσιές και δυνατές λαβές. Στο βίντεο τον βλέπουμε να χτυπάει με δύναμη τους αντιπάλους του πάνω σε συρμπατοπλέγματα, ενώ τους πιάνει με λαβή ακόμη και στον αέρα. Θα δείτε επίσης combos και Super κινήσεις, επίσης ενώ οι αντίπαλοι βρίσκονται στον αέρα, αλλά και λαβή-κατσαβίδι" τύπου Zangief.

Ο Lars Alexandersson, του οποίου το όνομα άνετα θυμίζει...Σουηδό ποδοσφαιριστή, έχει αρκετά combos χωρίς να αφήνει τον αντίπαλο να οριζοντιωθεί με το έδαφος και βασίζεται αρκετά σε ειδικά χτυπήματα που είναι μικρά μεν, αλλά πιο ισχυρά.

Τέλος, ο Jack που θυμίζει...Terminator έχει δυνατά melee χτυπήματα απλά παίζει κυρίως με γροθιές και σε πιο κοντινή απόσταση, με εξαίρεση την Ulti του, η οποία εκτελείται με ένα πανίσχυρο ranged όπλο.

[UPDATE 6: 29/3/23 - Gameplay trailer με την Jun Kazama] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το Tekken 8, με την Jun Kazama, μητέρα του Jin Kazama. Η ηρωίδα χρησιμοποιεί γρήγορα combos.

[UPDATE 7: 25/4/23 - Η Lili] Η Bandai Namco παρουσίασε την Lily σε ένα gameplay trailer. Η Lili έχει πολύ γρήγορα combos και χρησιμοποιεί άριστα γροθιές και πόδια. Ακόμα και τα special attacks της αποτελούνται από combos.

[UPDATE 8: 13/5/23 - Gameplay με τον Hwoarang] Ο Hwoarang θα είναι και αυτός στο ρόστερ του Tekken 8.

Στο νέο βίντεο της Bandai Namco θα δείτε ότι ο μαχητής χρησιμοποιεί άριστα τα πόδια του για πολλαπλά combos, ακόμα και μετά μια πτώση ή αιώρηση του εχθρού.

[UPDATE 9: 29/5/23 - Gameplay trailer με τον Bryan Fury] Ο Bryan Fury θα είναι στο ρόστερ του Tekken 8, όπως αποκάλυψε η Bandai Namco.

Το συγκεκριμένο...Zombie Cyborg, έχει πανίσχυρες γροθιές και κλωτσιές, αλλά και combos. Δείτε το gameplay trailer γιατί ίσως αποτελέσει μία από τις επιλογές σας.

 

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το 2024. Φέτος θα έχουμε και την closed alpha του.

Διαβάστε περισσότερα για το Tekken 8 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.