Borderlands 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Borderlands 3

Borderlands 3

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/2/15] Το Borderlands 3 ή όπως αποφασίσει η 2K να το ονομάσει, δεν θα κυκλοφορήσει για Xbox 360 και PlayStation 3.

Το εν λόγω παιχνίδι, που η ομάδα ανάπτυξής του αποκαλεί «το μεγάλο» και βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για new-gen κονσόλες.

[UPDATE: 23/4/16] Ο πρόεδρος της Gearbox Software Randy Pitchford, επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός Borderlands game, το οποίο μάλιστα ίσως να μην ονομάζεται “Borderlands 3”.

Η δήλωση έγινε κατά την διάρκεια παρουσίασης στην Pax East, όπου αναφέρθηκε επίσης ότι ο Scott Kester, art director του Battleborn, θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο επόμενο Borderlands. Ο Mikey Neumann, ο οποίος έγραψε το σενάριο των Brothers in Arms και δάνεισε την φωνή του στον Claptrap στα Borderlands, γράφει επίσης το σενάριο του νέου κεφαλαίου της σειράς, ενώ δήλωσε ότι ο χαρακτήρας Scooter από το Tales from the Borderlands θα κάνει με κάποιο τρόπο την εμφάνισή του και στο Borderlands 3, ίσως με την δημιουργία του γιου του Scooter που θα ονομάζεται Scooper.

[UPDATE 2: 1/3/17 - Η πρώτη φωτογραφία] Ο Randy Pitchford, διευθύνων σύμβουλος της Gearbox Software, ανέβηκε στη σκηνή του Game Developers Conference για να παρουσιάσει την τεχνολογία της Unreal Engine πίσω απ' το Borderlands 3.

Παρουσίασε ορισμένα screenshots με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, δείχνοντας τα εφέ και τον φωτισμό. Η εικόνα φημολογείται ότι ανήκει στο Borderlands 3. Art director θα είναι ο Scott Kester, ο οποίος δούλεψε στο Battleborn. Φήμες λένε ακόμη ότι το σενάριο θα αναλάβει ο Mikey Neumann.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το βίντεο με τα screenshots.

borderlands 3

 

 

[UPDATE 2: 27/3/19 - Mask of Mayhem] Η Gearbox κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για νέο Borderlands game σήμερα, το οποίο δεν γράφει αισθητά Borderlands 3, αλλά πιθανότατα μπορούμε να καταλάβουμε ότι περί αυτού πρόκειται.

Η αποκάλυψη θα γίνει στο Gearbox PAX East panel livestream στις 28 Μαρτίου. Η Gearbox τόνισε αυτή την ημερομηνία νωρίτερα στον Μάρτιο, οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση του Borderlands 3.

[UPDATE 3: 28/3/19 - Gameplay τρέιλερ] Η Gearbox δημοσίευσε ένα εκτενές τρέιλερ για το Borderlands 3.

Κατά βάση αποτελεί τρέιλερ με ελάχιστα πλάνα από gameplay.

[UPDATE 4: 2/4/19 - Αποκλειστικότητα στο Epic StoreΣύμφωνα με διεγραμμένα πλέον tweets, η PC έκδοση του Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Store.

Όπως παρατήρησε ο χρήστης Wario64, ένα επίσημο βίντεο του Borderlands 3, που πλέον έχει διαγραφεί από την αρχική πηγή του, έδειχνε το λογότυπο του Epic Games store ενώ έλειπε εκείνο του Steam. Παράλληλα, ένα άλλο διεγραμμένο tweet ανέφερε ότι το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει  στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

Σε μία σειρά από tweets, ο επικεφαλής της Gearbox Randy Pitchford σχολίασε ότι η 2Κ Games είναι υπεύθυνη για όλες τις αποφάσισες σχετικά με τη διανομή και τις πλατφόρμες με τις οποίες θα συνεργαστούν. Σχολίασε δε σε προσωπικό επίπεδο ότι, "Για εμένα, τα exclusives είναι μια χαρά εφόσον έχουν πλεονεκτήματα και μικρή διάρκεια (της αποκλειστικότητας) – τύπου έξι μήνες."

Τέλος προσέθεσε ότι η Gearbox έχει "πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το cross-platform play" και η "ο ηγετικός ρόλος της Epic στην υποστήριξη του cross-platform λειτουργεί προς όφελός μας στο συγκεκριμένο θέμα."

[UPDATE 5: 3/4/19 - Διαρροή του Cover art] Το main cover art του Borderlands 3 διέρρευσε.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει έναν ψυχοπαθή όπως και στα δύο πρώτα games, μόνο που αυτή την φορά, σχηματίζει με τα δάχτυλα του τον αριθμό τρία αντί για όπλα, σηματοδοτώντας έτσι ότι πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Borderlands 3 leaked cover PS4

Η διάρρευση επίσης επιβεβαιώνει ότι το Borderlands 3 θα έχει deluxe, super deluxe και collector’s edition. Πέρα από το collector’s edition, το οποίο περιλαμβάνει diamond chest loot, τα περιεχόμενα των υπολοίπων εκδοχών δεν είναι ακόμη γνωστά.
Τέλος, το Borderlands 3 θα έχει season pass.

borderlands 3 leaked diamond loot chest collectors 1

[UPDATE 6: 26/6/19 - Θα διαρκεί 35 ώρες] Η Gearbox άλλαξε την αρχική της δήλωση και τώρα μας ενημερώνει ότι το Borderlands 3 θα διαρκεί 35 ώρες μόνο για το βασικό story, συν κάποιες επιπλέον ώρες για τις προαιρετικές αποστολές.

[UPDATE 7: 16/7/19 - Δεν θα υποστηρίζει cross-play στο λανσάρισμα]  Ο Randy Pitchford, πρόεδρος της εταιρίας ανάπτυξης του παιχνιδιού, δήλωσε ότι η Gearbox θέλει να υποστηρίξει το cross-platform play για το Borderlands 3, ενώ η εκδότρια εταιρία 2K Games είναι λίγο διστακτική.

“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε να επιβεβαιώσουμε ή να ανακοινώσουμε κάτι για το cross-play”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της 2K Games τον Απρίλιο. Η κατάσταση αυτή φαινόταν πως πάει να αλλάξει με μια δημοσίευση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Borderlands, η οποία καλούσε τους followers του λογαριασμού να “γιορτάσουν την ομαδικότητα” στις 16 Ιουλίου 17:00. Πολλοί followers το εξέφρασαν ως επιβεβαίωση για το cross-play.

Ωστόσο, η ανακοίνωση δεν πρόκειται για το cross-play, και ο ίδιος ο Pitchford επιβεβαίωσε ότι το Borderlands 3 δεν θα υποστηρίζει cross-play στο λανσάρισμα. “Πολλοί υποθέτουν ότι η ανακοίνωση αυτή θα έχει σχέση με το cross-play. Η αυριανή ανακοίνωση είναι απίθανη, αλλά δεν αφορά το cross-play. Τα καλά νέα όμως είναι ότι έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίξουμε το cross-play στο Borderlands 3 με τους νέους μας συνεργάτες όσο πιο σύντομα γίνεται μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού”, διάβαζε η δημοσίευσή του στο Twitter.

[UPDATE 8: 25/7/19 - Παρουσιάστηκε ο πλανήτης Promethea] Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε πως ένας από τους πλανήτες που οι παίκτες του Borderlands 3 θα επισκεφτούν είναι ο Promethea.

Η Gearbox έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τον Promethea, καθώς και βίντεο μέσω post στο Twitter.

 

 

O πλανήτης περιλαμβάνει τεράστιους ουρανοξύστες με φώτα νέον, όπλα εξωγήινης τεχνολογίας καθώς και τον χαρακτήρα Rhys από το Tales From the Borderlands. Στο βίντεο βλέπουμε και κάποιους από τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσετε στον Promethea, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και στρατιώτες τις Maliwan Corporation. Δείτε τις εικόνες από τον πλανήτη Promethea παρακάτω.

Σύμφωνα με το σενάριο, μετά τα γεγονότα του Borderlands 2, οι βασικοί ανταγωνιστές σας Troy και Tyreen Calypso πηγαίνουν σε Vaults στον πλανήτη Pandora και διαμορφώνουν μία κλίκα με την ονομασία Children of the Vault προσπαθώντας να ανακτήσουν την κατοχή τους. Η Lilith, μία από τις ηρωίδες του πρώτου Borderlands, κάνει recruit τον νέo Vault Hunter, τον οποίο και θα ελέγξετε, ώστε να προσπαθήσει να σταματήσει το εχθρικό δίδυμο. Θα έχουμε επίσης επιστροφή πολλών χαρακτήρων από την σειρά Borderlands.

Όσον αφορά στο gameplay, θα διαμορφώνετε party με έως και 4 άτομα (μόνοι ή με φίλους) φτιάχνοντας χαρακτήρα από τα τέσσερα διαθέσιμα classes. Θα παίρνετε quests από NPCs και θα αποκτάτε αντικείμενα από εχθρούς ή από NPCs ολοκληρώνοντας quests. Επίσης, θα κάνετε level up και θα ξοδεύετε skill points. Στο Borderlands 3 θα υπάρχουν τέσσερις νέοι playable χαρακτήρες. Οι Amara (Σιρεν), ο νεαρός Gunner με το όνομα Moze που καβαλάει μια αρκούδα, η Operative με το όνομα Zane και το ρομπότ FL4K ή αλλιώς Beastmaster που θα κάννει summon άλλα πλάσματα. Αντί για ένα τώρα θα έχετε τρία unique skills αλλά θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα κάθε φορά (η Zane θα έχει δύο ταυτόχρονα).

[UPDATE: 9/9/19 - Στη δημοσιότητα το launch trailer] Η 2K Games έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Borderlands 3.

Αρχικά το ανέβασε στο YouTube και το κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια μετά από λίγη ώρα το βίντεο ανέβηκε και πάλι. Λογικά θα υπήρχε κάποιο μικρό λαθάκι, που δεν διορθωνόταν με κόψιμο. Το βίντεο διαρκεί δύο λεπτά.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PC-μέσω Epic Store-, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε τα gameplay videos του Borderlands 3. Συζητήστε περισσότερα για το Borderlands 3 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kiyis (Level 8) 26/01/2015 11:26
Ωραίος τίτλος όσον αφορά ότι έχουμε δει μέχρι ώρας. Σίγουρα στο Borderlands 3 θα ήθελα να δω νέα όπλα και περισσότερα οχήματα.
#2 MariosK. (Level 11) 26/01/2015 12:43
Οι περισσότεροι το περιμένουνε με ανυπομονησία ...Εμένα πάντως δεν μου έκανε και πολύ εντύπωση τα προηγούμενα οπότε....
#3 +1 ioannis kyvranoglou (Level 11) 26/01/2015 19:22
Προμυνήεται παιχνιδάρα..... ..
#4 +1 Parou (Level 20) 26/01/2015 20:33
το Borderlands 2 ειναι πολυ ωραιο game αν και δεν το εχω παιξει μου αρεσει η δουλεια που εχουν κανει οι developers και θα ηθελα να το παιξω καποια στιγμη και ελπιζω στο Borderlands 3 να ειναι εξησου καλο
#5 +1 MuscleMuseum (Level 11) 23/04/2016 16:00
Ταέχω παίξει όλα, όπως και το prequel , και μπορω να πω ότι έχω κλείσει άπειρες ώρες. Ανυπομονώ για το 3 λοιπόν!
#6 +1 Golion (Level 8) 23/04/2016 21:14
Tο 1 και το 2 τα έχω λιώσει,το prequel δεν με τρέλανε τόσο αλλά όπως και να έχει πολύ δυνατός τίτλος.Μακάρι να είναι αντάξιο των προηγούμενων...
#7 ashbringer (Level 25) 24/04/2016 07:23
Μετά τις προηγούμενες επιτυχίες ο κόσμος περιμένει κάτι καλύτερο με το 3ο μέρος και κάτι μου λέει ότι θα του το δώσουν.
#8 Efane (Level 24) 17/01/2017 15:45
Αν το Switch πάει μόνο με αποκλειστικά παιχνίδια δεν θα την βγάλει καθαρή!
Περιμένω να έρθει το 3, οποτε έρθει, αρκεί να έχει το μοναδικό του χιούμορ και να αφιερώσουμε άπειρες ώρες όπως και στα προηγούμενα.
#9 ashbringer (Level 25) 17/01/2017 16:07
Η Nintendo δεν επικοινωνεί γενικά με κάνεναν.Αναρωτι έμαι αν επικοινωνούν τα στελέχη της μεταξύ τους.
#10 akiszax (Level 21) 29/03/2019 16:05
Εννοειτε οτι το περιμένουνε με ανυπομονησία. Game που άφησε εποχή.
Notification