Evolve: Οι νέοι χαρακτήρες
Hot
Evolve: Οι νέοι χαρακτήρες
Πληροφορίες
Τέσσερις καινούργιοι Hunters και το Behemoth Monster.
Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της 2K Games, στο τέλος του μήνα αναμένεται να προστεθεί επιπλέον περιεχόμενο στο Evolve.
Συγκεκριμένα θα δούμε ένα νέο Monster που ονομάζεται Behemoth, τέσσερις καινούργιους Hunters, δύο νέους δωρεάν χάρτες (όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας), καθώς και το Observer mode. Όλα τα παραπάνω DLC θα διατεθούν στις 31 Μαρτίου στο Xbox One, ενώ οι δωρεάν χάρτες θα κυκλοφορήσουν για PC και PS4 στις 30 Απριλίου.
Το Behemoth θα αποτελέσει το τέταρτο Monster μετά τα Goliath, Kraken και Wraith και θα είναι δωρεάν για όσους είχαν κάνει pre-order το Evolve. Εάν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία πάντως θα πρέπει να ξοδέψετε 15$ (δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή διάθεσης σε ευρώ) για να το αποκτήσετε.
Οι τέσσερις νέοι Hunters ονομάζονται Torvald (Assault), Crow (Trapper), Slim (Medic) και Sunny (Support), όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες στην gallery του άρθρου. Καθένας εκ' αυτών κοστίζει 7.5$, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε έναντι 25$ το Hunting Pass που περιλαμβάνει και τους τέσσερις χαρακτήρες. Στο Observer mode τώρα θα μπορείτε να κάνετε spectate αγώνες άλλων παικτών και όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο θα διατεθεί δωρεάν, όπως και τα δύο νέα maps (The Broken Hill Mine και Broken Hill Foundry).
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρξει κάποιο ξεχωριστό playlist για όσους χαρακτήρες έχουν προμηθευτεί τα DLC. Κοινώς ακόμη κι αν δεν τα έχετε στην κάτοχή σας θα μπορείτε να παίξετε ως αντίπαλοι του Behemoth ή των νέων Hunters.
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα από τις 19 μέχρι και τις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Evolve St. Patrick's Trapper Challenge. Στην περίπτωση που μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα παιχθούν 35.000 matches και σε κάθε ομάδα υπάρχει ο Griffin (Trapper), τότε όσοι παίξουν Evolve αυτές τις μέρες θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Trapper Predator Skin στις 31 Μαρτίου.
Εσάς πώς σας φαίνονται οι νέοι Hunters και το Behemoth; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.
Διαβάστε το review του Evolve από το GameWorld.

Comments