Back 4 Blood

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
3
Back 4 Blood

Back 4 Blood

Στη δημοσιότητα το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/16] Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο συνιδρυτής της Turtle Rock Studios Phil Robb ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο co-op FPS.

Αν ο τίτλος του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αποκαλύφθηκε ότι θα λαμβάνει χώρα σε dark fantasy setting, θα χρησιμοποεί την Unreal Engine και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Όπως σημειώνει o πρόεδρος της Turtle Rock Studios Steve Goldstein, το νέο τους FPS δεν θα είναι ένα ακόμα zombie game και δεν θα διαδραματίζεται σε post-apocalyptic setting. Έως αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα ακολουθεί το free-to-play μοντέλο.

Παρόλα αυτά, την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Perfect World Entertainment, η οποία φημίζεται για τα F2P games της. Ταυτόχρονα, θυμίζουμε ότι η Turtle Rock Studios διέθεσε πρόσφατα το Evolve: Stage 2 ως free-to-play.

[UPDATE: 1/7/18 - Νέα αγγελία για developer] Η Turtle Rock Studios έβαλε νέα αγγελία για developer για το Co-op FPS που ετοιμάζει.

Το νέο co-op FPS της Turtle Studios θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στα PC, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν διατεθεί σε άλλες πλατφόρμες.

[UPDATE 2: 14/3/19 - Back 4 Blood] Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios, η οποία αποτελείται από developers που ξεκίνησαν ως Valve South και έχουν δουλέψει για το Left 4 Dead, ανακοίνωσαν ένα νέο Co-op FPS με την ονομασία Back 4 Blood.

Ο αριθμός "4" αντί του "for" διατηρείται στο όνομα όπως βλέπετε. Publisher θα είναι η Warner Bros. και όσοι αγαπήσαμε την σειρά Left 4 Dead ίσως αξίζει να το παίξουμε. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες του gameplay. Γνωρίζουμε απλά ότι θα σκοτώνετε πάρα πολλά ζόμπι. Το Back 4 Blood θα έχει ορισμένα ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Καταρχήν θα υπάρχει campaign, αλλά δεν θα έχουμε PvP multiplayer, ούτε Battle Royale mode. Ενδέχεται να υπάρξουν μικροσυναλλαγές μόνο όμως με την σύμφωνη γνώμη του community ως προς το είδος τους. Πριν ονομαστεί Turtle Rock Studios, η εταιρεία λεγόταν Evolve και εξαγοράστηκε από την 2K Games κατά την δημοπρασία εταιρειών ανάπτυξης και περιουσιακών στοιχείων της THQ. Επίσης, η Turtle Rock δεν δουλεύει για το Evolve 2.

[UPDATE 3: 11/12/20 - Το πρώτο τρέιλερ] Στα πλαίσια των The Game Awards παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ για το Co-Op FPS Back 4 Blood.

Η Turtle Rock Studios ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα έχει Co-op Story campaign για μέχρι τέσσερις παίκτες, στο οποίο θα πρέπει να συνεργαστείτε για να επιβιώσετε. Θα μπορείτε επίσης να παίξετε και solo. Θα υπάρχει ακόμη ανταγωνιστικό multiplayer, στο οποίο θα παίζετε PvP, είτε παρέα με φίλους ή ενάντια σε αυτούς και θα είστε ένας από τους επιζώντες που θα έχουν ανοσία και ειδικά perks ή θα μπορείτε να παίξετε με την απέναντι πλευρά, δηλαδή τους τρομακτικούς στην όψη Ridden. Αμφότερες οι δύο πλευρές θα έχουν ξεχωριστά όπλα, abilities και ειδικότητες.

Το ξεχωριστό Roguelike card system του παιχνιδιού υπόσχεται να σας δώσει κάθε φορά διαφορετικές εμπειρίες, καθώς θα μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας decks με ξεχωριστά builds και να ξεπεράσετε έτσι τις πιο απαιτητικές μάχες. Η φυλή των Ridden θα είναι σκληρός αντίπαλος, με bosses που θα έχουν ύψος έως και 6 μέτρα.

Η closed alpha του Back 4 Blood θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου και μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε αυτή στο επίσημο site.

[UPDATE 4: 26/3/21 – Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο] Το Back 4 Blood πήρε αναβολή από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 22 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει τελικά τον Οκτώβριο.

Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios δήλωσε ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για κάνει το Back 4 Blood όσο καλύτερο γίνεται.

[UPDATE 5: 14/9/21 - Campaign trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios δημιούργησε ένα τρέιλερ το οποίο σας δίνει μια γεύση από το campaign του Back 4 Blood. Στο παιχνίδι θα βρεθείτε στο επίκεντρο του πολέμου ενάντια στους Ridden, οι οποίοι ήταν κάποτε άνθρωποι, αλλά λόγω ενός παράσιτου, έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνα πλάσματα.

Ο αφανισμός της ανθρωπότητας είναι προ των πυλών. Μαζί με φίλους σας (ονομάζεστε Cleaners), θα πρέπει να εξολοθρεύσετε τους Ridden και να επανακτήσετε τον κόσμο. Το Back 4 Blood είναι ένα Zombie FPS με υποστήριξη τεσσάρων παικτών μέσω Online Co-op multiplayer και οκτώ παικτών στο PvP Swarm mode.

[UPDATE 6: 1/10/21 - Launch trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Back 4 Blood. Σε αυτό θα δείτε τους επιζώντες να πυροβολούν και να πετσοκόβουν αντίστοιχα τα ζόμπι με melee όπλα.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

Διαβάστε το review του Evolve και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/12/2016 23:31
Μακάρι να δούμε κάτι αξιόλογο.Η εταιρεία έχει αρκετές δυνατότητες και το έχει αποδείξει.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 15/12/2016 13:51
Αναμένω περισσότερα νέα με ανυπομονησία. Τα Left 4 Dead 1&2 είναι για μένα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά multiplayer παιχνίδια!
#3 ashbringer (Level 25) 11/12/2020 08:29
Όσοι έχουμε παίξει Left 4 dead είμαστε ήδη έτοιμοι για αυτό.
Notification