Abandoned

Hot
Abandoned

Abandoned

Νέο Survival Shooter με ισχυρά στοιχεία τρόμου από την Blue Box Game Studios.

Ένα νέο PS5 exclusive Survival Shooter με τίτλο Abandoned, αποκαλύφθηκε στο PlayStation Blog. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, Blue Box Game Studios, το Abandoned είναι ένα κινηματογραφικό Survival FPS με δυνατά στοιχεία horror. Παρακάτω θα βρείτε το τρέιλερ παρουσίασης.

Πρωταγωνιστής του Abandoned είναι ο Jason Longfilend, ο οποίος πάσχει από αμνησία και προσπαθεί να δραπετεύσει από ένα μυστηριώδες δάσος, αναζητώντας τροφή και σφαίρες για να παλέψει στον δρόμο του προς την απόδραση. Όπως αποκαλύπτεται από το blog post, το Abandoned παρότι είναι ένα FPS, επικεντρώνεται περισσότερο στο να κρύβεστε και να σημαδεύετε και όχι στο παραδοσιακό run-and-gun. Για παράδειγμα εάν ο Jason δεν έχει ανάσα λόγω του Sprint, ο στόχος του δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικός, ενώ το firing rate είναι αργό σε όλα τα όπλα, συγκριτικά με τα Shooters που επικεντρώνονται στην δράση.

Το Abandoned θα κάνει χρήση των λειτουργιών του DualSense, όπως και της λειτουργίας 3D audio του PS5, για την δημιουργία μίας συναρπαστικής εμπειρίας, σύμφωνα με την Blue Box Game Studio. Το τρέιλερ φαίνεται να τρέχει σε χαμηλά fps όμως στο blog post αναφέρεται ότι ο στόχος για το gameplay είναι 60fps σε 4Κ ανάλυση. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα gameplay video.

Το Abandoned θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS5 σε άγνωστη προς το παρόν χρονική περίοδο.

Διαβάστε τις ειδήσεις για τα First-Person Shooters και συζητήστε για το Abandoned στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification