• Ειδήσεις
  • FPS
  • Ο σκηνοθέτης της ταινίας District 9 ετοιμάζει ένα Online Multiplayer Shooter

Ο σκηνοθέτης της ταινίας District 9 ετοιμάζει ένα Online Multiplayer Shooter

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο σκηνοθέτης της ταινίας District 9 ετοιμάζει ένα Online Multiplayer Shooter

Ο σκηνοθέτης της ταινίας District 9 ετοιμάζει ένα Online Multiplayer Shooter

Ο Neil Blomkamp στην gaming βιομηχανία.

Ο Neil Blomkamp, σκηνοθέτης της ταινίας District 9, ετοιμάζει ένα "AAA multiplayer shooter", όπως δήλωσε, μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης Gunzilla Games.

Προσελήφθη από την εταιρεία ως Chief Visionary Officer (σ.σ. κατά βάση Lead Artist). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 από τους Vlad Korolev και Alexander Zoll. Στελεχώθηκε από πρώην εργαζόμενους των Crytek, Ubisoft και EA alumni. Η εταιρεία ανάπτυξης εδρεύει στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ενώ έχει παραρτήματα και σε Λος Άντζελες και Κίεβο. Απασχολεί 85 άτομα. Το επερχόμενο Shooter που ετοιμάζει θα χρησιμοποιεί Unreal Engine.

Ο Blomkamp δήλωσε μάλιστα ότι "τα video games θα αντικαταστήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, ως η κυρίαρχη μορφή διασκέδασης. Τα games θα γίνουν ότι έγιναν και οι ταινίες στον 20ο αιώνα. Το να μπορώ να αναμείξω το ιστορικό μου στα οπτικά εφέ και το ενδιαφέρον μου στα 3D γραφικά, σημαίνει ότι θέλω να έχω μια βάση στη δημιουργία games για πολύ καιρό. Αν το παιχνίδι γίνει επιτυχία και δουλέψει, θα μείνω στην Gunzilla για πολύ καιρό".

Η εταιρεία έχει και τον Richard K. Morgan, συγγραφέα της σειράς Altered Carbon (Θνητοί Θεοί) στο Netflix.

Συζητήστε για το πρώτο video game του Blomkamp στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification