Call of Duty: Vanguard open beta

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Call of Duty: Vanguard open beta

Call of Duty: Vanguard open beta

Επεκτείνεται για δύο ημέρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/21] Οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα ισχύσει με τις alpha και open beta εκδόσεις του Call of Duty: Vanguard διέρρευσαν μέσω Twitter.

Για άλλη μια φορά, οι κάτοχοι PlayStation θα δοκιμάσουν πρώτοι το επερχόμενο FPS, λόγω συμφωνίας της Sony με την Activision. Η alpha θα διεξαχθεί το διάστημα 27-29 Αυγούστου στις κονσόλες PS5 και PS4. Στις ίδιες κονσόλες θα παίξετε την open beta το διάστημα 10-12 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν τα PC και οι κονσόλες Xbox το διάστημα 16-20 Σεπτεμβρίου.

Κάτι ανάλογο σε θέμα χρονικής αποκλειστικότητας της beta είχε συμβεί και με το Call of Duty: Black Ops Cold War. Πάντως, το νέο Champion Hill mode θα είναι διαθέσιμο από το alpha test το άλλο τριήμερο (αποτελεί ένα 3v3 mode με ομοιότητες με το Arena του Apex Legends).

[UPDATE: 9/9/21 - Ανακοινώθηκαν οι μέρες και η ώρα που θα ανοίξει η beta] Η beta του Call of Duty: Vanguard θα είναι ανοιχτή για δύο Σαββατοκύριακα. Η beta θα ανοίξει τις παρακάτω μέρες στις 8:00 μ.μ. για την Ελλάδα.

Κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο, 10-13 Σεπτεμβρίου στην beta θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν PlayStation και έχουν κάνει pre-order το Call of Duty: Vanguard. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, μεταξύ 16-17 Σεπτεμβρίου, η beta θα είναι ανοιχτή για όλους όσους έχουν κάνει pre-order το Call of Duty: Vanguard ανεξαρτήτως κονσόλας. Τέλος, από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου η beta θα είναι ανοιχτή για όλους ανεξαρτήτως κονσόλας και pre-order. Οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάσουν την beta του Call of Duty: Vanguard από το ανάλογο digital store.

Για περισσότερες πληροφορίες ελέγξτε το site του Call of Duty.

[UPDATE 2: 15/9/21 - Το τρέιλερ της beta] Η δεύτερη περίοδος της beta ξεκίνησε. Δείτε το σύντομο τρέιλερ της Activision.

[UPDATE  3: 20/9/21 - Επεκτείνεται για 2 ημέρες] Η beta του Call of Duty: Vanguard επεκτείνεται για 2 ημέρες. Θα λήξει την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Vanguard και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification