• Ειδήσεις
  • FPS
  • Battlefield 2042: Τα νέα patches φέρνουν scoreboard, νέο user interface, προσθήκες και διορθώσεις

Battlefield 2042: Τα νέα patches φέρνουν scoreboard, νέο user interface, προσθήκες και διορθώσεις

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Battlefield 2042: Τα νέα patches φέρνουν scoreboard, νέο user interface, προσθήκες και διορθώσεις

Battlefield 2042: Τα νέα patches φέρνουν scoreboard, νέο user interface, προσθήκες και διορθώσεις

Το πρώτο αναμένεται αύριο.

Η EA Dice ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέα patches για το Battlefield 2042. Το πρώτο αναμένεται αύριο. Ένα μεγάλο patch θα έρθει στις αρχές Δεκεμβρίου και υπόσχεται να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα.

Για αρχή, η EA Dice δήλωσε ότι θα υπάρξει ένα patch αύριο και 1-2 τον Δεκέμβριο. Το patch Δεκεμβρίου θα διορθώσει το user interface και θα προσθέσει χαρακτηριστικά που λείπουν από το παιχνίδι, όπως το scoreboard. Η EA Dice έγραψε το roadmap της σε ένα blog post. Οι διορθώσεις περιλαμβάνουν σωστό balancing στα όπλα, nerf στα hovercrafts, διόρθωση των bugs που αφορούν το revive και άλλα πολλά. Θα σας εμφανίζονται οι medics όταν πέφτετε στη μάχη, για να ξέρετε αν θα γίνετε revive (σε ένα εύρος 50 μέτρων), κάτι που ίσχυε και στα προηγούμενα Battlefield games. Επίσης, αν κάνετε ping παίκτη που έχει πέσει και μπορείτε να κάνετε revive, τότε ο παίκτης θα ειδοποιηθεί ότι ένας medic καταφθάνει για να τον κάνει revive. Επίσης, θα βλέπετε και την πρόοδο του revive.

Συν τις άλλοις, αν σας τελειώνουν τα πυρομαχικά ή το health, τότε το user interface θα κάνει highlight τους συμπαίκτες που είναι κοντά σας, για να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν να τα αναπληρώσετε. Επίσης, τα Player world icons θα έχουν διαφορετικό scale, ανάλογα με την απόσταση, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάλυση στους μεγάλους χάρτες και πολλές ακόμη διορθώσεις, από το gameplay, μέχρι τα AI bots και τους ήχους. Θα βελτιωθεί και το gunplay, όπως π.χ. όταν αλλάζετε από όπλο σε χειροβομβίδα, κάτι που θα γίνεται γρηγορότερα. Θα διορθωθούν και τα οχήματα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification