• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το cheating στο PUBG Mobile μειώθηκε κατά 50% με το νέο σύστημα anti-cheat

Το cheating στο PUBG Mobile μειώθηκε κατά 50% με το νέο σύστημα anti-cheat

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το cheating στο PUBG Mobile μειώθηκε κατά 50% με το νέο σύστημα anti-cheat

Το cheating στο PUBG Mobile μειώθηκε κατά 50% με το νέο σύστημα anti-cheat

Σύμφωνα με την Krafton.

Το νέο σύστημα anti-cheat του PUBG Mobile φαίνεται να αποδίδει, καθώς "το cheating έχει μειωθεί κατά 50%" με τις μέχρι τώρα δοκιμές.

Αυτό δήλωσε η εταιρεία ανάπτυξης Krafton για το Fog of War anti-cheat, λέγοντας ότι "βοηθά να καλύψει τις κινήσεις άλλων παικτών από cheaters που χρησιμοποιούν x-ray vision/wall hacks" και δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμής, το cheating μειώθηκε κατά 62% σε "ορισμένες χώρες".

Η Krafton δήλωσε συγκεκριμένα: "Ως πρώτο του είδους του στα mobile games, το Fog of War είναι ένα προηγμένο σύστημα κατά του cheating που περιορίζει τις πληροφορίες παιχνιδιού που λαμβάνει ένας παίκτης, μειώνοντας την ικανότητά των cheaters να βλέπουν τους παίκτες έξω από το οπτικό τους πεδίο ή μέσα από τοίχους και αντικείμενα. Καταρχήν το σύστημα Fog of War σαρώνει όλα τα κτίρια και το έδαφος στους τεράστιους χάρτες του PUBG Mobile. Μέσω εσωτερικών υπολογισμών, το σύστημα στη συνέχεια καθορίζει έξυπνα τι υποτίθεται ότι μπορεί να δει ο παίκτης. Τέλος, μόνο αυτές οι συγκεκριμένες πληροφορίες αποστέλλονται από τους servers και επιστρέφουν στο κινητό του παίκτη. Οι μη ορατές πληροφορίες δεν θα σταλούν, θέτοντας τέλος στους cheaters με x-ray vision".

Τα μέτρα κατά του cheating θα εφαρμοστούν σε μεγάλους, ανοιχτούς χάρτες και «θα γίνονται όλο και πιο περιεκτικά» καθώς το νέο σύστημα θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλα τα modes του PUBG Mobile. «Το cheating είναι εντελώς απαράδεκτο στο PUBG Mobile και αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς την αποτροπή των παικτών από το να χρησιμοποιούν δόλια και άδικη τεχνολογία», πρόσθεσε η Krafton. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για το PUBG Mobile από το να διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα έχουν μια ασφαλή, διασκεδαστική και δίκαιη εμπειρία» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα για το Αφγανιστάν που απαγόρευσε το PUBG

Η Ινδία, το Πακιστάν, η Κίνα και η Ιορδανία έχουν επίσης απαγορεύσει στο παρελθόν το PUBG, του οποίου η έκδοση για κινητά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σε αυτές τις χώρες.

Συζητήστε για το PUBG Mobile στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification