Προβλήματα με τους servers στο λανσάρισμα του Overwatch 2

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Προβλήματα με τους servers στο λανσάρισμα του Overwatch 2

Προβλήματα με τους servers στο λανσάρισμα του Overwatch 2

Μεγάλοι χρόνοι αναμονής και πεσμένοι servers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/10/22] Η Blizzard έκανε σήμερα λανσάρισμα του Overwatch 2 και μέσα σε λίγη ώρα οι servers άρχισαν να έχουν προβλήματα.

Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο μέρος χρηστών, ακόμα και όσοι είχαν κάνει pre-load και προσπάθησαν να μπουν στην αρχή, έφτασαν μέχρι το queue για το Quick Play, καθώς περίμεναν στην...ουρά αναμονής. Κάποιοι αναφέρουν ότι είδαν μέχρι και 40.000 άτομα να περιμένουν.

Παράλληλα, οι servers είχαν πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι χρήστες στην αναμονή να μην καταφέρουν καν να συνδεθούν και να βλέπουν μηνύματα του στυλ "Unexpected error" ή "Lost connection with server".

Δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποια διόρθωση στο bug, καθώς η Blizzard δήλωσε απλά ότι εξετάζει τα προβλήματα. Προφανώς υπάρχει ένας μεγάλος όγκος χρηστών, ωστόσο η Blizzard θα έπρεπε να είχε λάβει τα μέτρα της.

Διαβάστε περισσότερα για την Blizzard που ζήτησε να γραφτούν περισσότεροι παίκτες στο Overwatch League.

[UPDATE: 5/10/22 - Τα προβλήματα συνεχίζονται] Έχει περάσει μιάμιση ημέρα μετά το λανσάρισμα του Overwatch 2 και τα προβλήματα με τους servers συνεχίζονται. Η αναμονή στο queue αναγράφει μονίμως χιλιάδες άτομα.

Υπήρξαν δύο DDoS Attacks που προκάλεσαν τα προβλήματα.

Διαβάστε το review του Overwatch 2.

Δείτε πόσα matches θα χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε όλους τους heroes και πόσα για να παίξετε competitive και συζητήστε για το Overwatch 2 στο παρακάτω forum topic.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες και αντιπάλους στο Overwatch τότε ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification