• Ειδήσεις
  • FPS
  • Η Blizzard αφαίρεσε κατά λάθος 12 από τους 32 heroes του Overwatch 2

Η Blizzard αφαίρεσε κατά λάθος 12 από τους 32 heroes του Overwatch 2

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Blizzard αφαίρεσε κατά λάθος 12 από τους 32 heroes του Overwatch 2

Η Blizzard αφαίρεσε κατά λάθος 12 από τους 32 heroes του Overwatch 2

Το bug εμφανίζεται μόνο σε ορισμένους παίκτες.

Η Blizzard έκανε ένα κακό λανσάρισμα στο Overwatch 2, αφού πέρα από τα θέματα των servers είχε δύο heroes bugαρισμένους. Ο μεν Bastion έριχνε μαζικές οβίδες πυροβολικού στο χάρτη, ο δε Torbjörn είναι επίσης OP, καθώς αν πατήσετε την ultimate του την κατάλληλη στιγμή, τότε θα έχετε διπλάσια επίδραση σε τρέξιμο, στο να κάνετε επιπλέον damage και στο να λάβετε αντέξετε επιπλέον damage.

Τελικά η Blizzard απέσυρε τους δύο heroes, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθούν μαζί 12 από τους 32 heroes! Το παράξενο εδώ είναι ότι κάθε παίκτης αναφέρει ότι βλέπει έναν διαφορετικό αριθμό χαρακτήρων, άρα η απόσυρση των δύο heroes δημιούργησε ένα bug που έχει να κάνει με άλλους παράγοντες.

Η Blizzard δήλωσε ότι "Το πρόβλημα αυτό προκλήθηκε από τους servers και την καταγραφή της προόδου του παίκτη. Θα το λύσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται". Ίσως έχει να κάνει με το κατά πόσο οι παίκτες αυτοί χρησιμοποίησαν τους heroes τους. Σε κάποιους πάντως το bug δεν ισχύει. Ένας συντάκτης του Kotaku έχει άλλα θέματα μετά το patch. Όταν πάει να μπει σε match γίνεται kick διαρκώς.

Άρα πλέον η Blizzard θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσει νέο patch στο παιχνίδι για να διορθώσει τα bugs που προκάλεσαν...οι απόπειρες διορθώσεων των παλιών bugs! Bugception.

Το Overwatch κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch στις 4 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για τα bugs του Overwatch 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες και αντιπάλους στο Overwatch τότε ανταλλάξτε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification