Ποδοσφαιριστές στο Call of Duty: Modern Warfare II

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Ποδοσφαιριστές στο Call of Duty: Modern Warfare II

Ποδοσφαιριστές στο Call of Duty: Modern Warfare II

Messi, Neymar και Pogba ανακοινώθηκαν! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/10/22] Ένας dataminer ανακάλυψε ότι η Activision Blizzard θα εισάγει διάσημους ποδοσφαιριστές ως operators στο Call of Duty: Modern Warfare!

Η λίστα περιλαμβάνει Lionel Messi, Neymar, Paul Pogba και άλλους αστέρες.

Λέτε η Activision Blizzard να συνεργαστεί με την FIFA; Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί φέτος στο Κατάρ, το διάστημα 20 Νοεμβρίου με 18 Δεκεμβρίου.

[UPDATE: 28/10/22 - Neymar και Pogba εντοπίστηκαν] Οι φήμες τελικά είναι πραγματικότητα. Ο Neymar και ο Pogba θα συμμετάσχουν στο Call of Duty: Modern Warfare 2 ως operators! Δείτε τους παρακάτω. Αυτό σημαίνει ότι προφανώς η Activision θα εισάγει ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι και πως οι φήμες ισχύουν για όλους.

[UPDATE 2: 5/11/22 - Pogba, Neymar και Messi στο Call of Duty: Modern Warfare 2] Ο Messi, ο Neymar και ο Pogba θα θα συμμετάσχουν στο Call of Duty: Modern Warfare 2 ως operators, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Activision Blizzard.

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Modern Warfare II, δείτε τι παίζει με την επαλήθευση κινητού και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification