• Ειδήσεις
  • FPS
  • Call of Duty: Modern Warfare 2: Οι τοξικοί παίκτες θα δέχονται mute

Call of Duty: Modern Warfare 2: Οι τοξικοί παίκτες θα δέχονται mute

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Call of Duty: Modern Warfare 2: Οι τοξικοί παίκτες θα δέχονται mute

Call of Duty: Modern Warfare 2: Οι τοξικοί παίκτες θα δέχονται mute

Μέχρι και σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια τους!

Η Activision Blizzard θα κάνει πλέον mute τους τοξικούς παίκτες στο Call of Duty: Modern Warfare 2 και μάλιστα σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια τους!

Το Modern Warfare II διαθέτει πλέον ένα νέο σύστημα αναφοράς εντός του παιχνιδιού, ανέφερε η Activision σε ένα blog post. Οι παίκτες έχουν νέους τρόπους να αναφέρουν κακούς συμπαίκτες, ενώ οι moderators της Activision θα τους κάνουν mute.

Η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε: "Εάν ένας παίκτης επαληθευτεί ότι είναι προσβλητικός, τώρα οι moderators μπορούν να του ρίξουν mute από όλες τις λειτουργίες φωνητικής συνομιλίας εντός παιχνιδιού. Ομοίως, το σύστημά μας μπορεί να περιορίσει τo γραπτό chat για παίκτες που έχουν κάνει abuse εντός του παιχνιδιού», δήλωσε η Activision.

Τα αναβαθμισμένα συστήματα αναφοράς παικτών και moderation που κυκλοφόρησαν με το Modern Warfare II θα συμπεριληφθούν επίσης στο Warzone 2.0 και σε "όλους τους μελλοντικούς τίτλους Call of Duty".

Το νέο σύστημα αναφοράς παικτών επιτρέπει στους παίκτες να υποβάλλουν πρόσθετο πλαίσιο με τις αναφορές τους. Οι παίκτες μπορούν να αναφέρουν άλλους χρήστες για εξαπάτηση, ανεπιθύμητη συνομιλία μέσω κειμένου και για προσβλητικά σχόλια μέσω κειμένου ή φωνής. Οι παίκτες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν ένα δικό τους μήνυμα με επιπλέον πληροφορίες για τους moderators. "Οι αναφορές σας στο παιχνίδι είναι σημαντικές για τον εντοπισμό και τον μετριασμό της κακής συμπεριφοράς. Δουλεύοντας μαζί μπορούμε να πιέσουμε ώστε τα παιχνίδια μας να γίνουν μια πιο θετική εμπειρία για όλους", δήλωσε η Activision.

Επιπλέον, το Modern Warfare II απαιτεί από τους παίκτες να αποδεχτούν τον νέο Κώδικα Συμπεριφοράς του Call of Duty, ο οποίος βασικά λέει: Να αντιμετωπίζετε όλους με σεβασμό, να ανταγωνίζεστε με ακεραιότητα και να παραμένετε σε εγρήγορση. 

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. 

Δείτε το νέο τρέιλερ του Call of Duty με Messi, Neymar και Pogba και συζητήστε για το Call of Duty: Modern Warfare 2 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification