• Ειδήσεις
  • FPS
  • Sony: "Η σειρά Battlefield δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Call of Duty"

Sony: "Η σειρά Battlefield δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Call of Duty"

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Sony: "Η σειρά Battlefield δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Call of Duty"

Sony: "Η σειρά Battlefield δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Call of Duty"

"Έχει πουλήσει μόλις 89 εκατομμύρια έναντι 400".

Στα πλαίσια καταθέσεων των Microsoft και Sony, η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι «η σειρά Battlefield δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Call of Duty».

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την Activision Blizzard για 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια κάποια στιγμή το 2023. Από τότε οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αρχίσει να εξετάζουν τα ζητήματα. Το Call of Duty είναι η Νο.1 σειρά της Activision Blizzard. Επειδή λοιπόν οι δύο εταιρείες προσπαθούν να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως επιθυμούν, το επιχείρημα της Sony για το Call of Duty είναι ότι...παίζει μπάλα μόνο του.

Αυτό οδηγεί τους δικηγόρους της Sony να δηλώσουν τα εξής: "Άλλοι publishers δεν έχουν τους πόρους ή την τεχνογνωσία για να ανταποκριθούν στην επιτυχία της Activision Blizzard. Για να δώσουμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, η Electronic Arts (ένας από τους μεγαλύτερους developers μετά την Activision) προσπάθησε για πολλά χρόνια να δημιουργήσει έναν αντίπαλο του Call of Duty με τη σειρά Battlefield. Παρά τις ομοιότητες μεταξύ Call of Duty και Battlefield και παρά το ιστορικό της EA στην ανάπτυξη άλλων επιτυχημένων triple-A σειρών (όπως FIFA, Mass Effect, Need for Speed ​​και Star Wars: Battlefront) το franchise Battlefield δεν μπορεί να συνεχίσει. Από τον Αύγουστο Το 2021, περισσότερα από 400 εκατομμύρια Call of Duty games έχουν πουληθεί, ενώ το Battlefield είχε πουλήσει μόλις 88,7 εκατομμύρια αντίτυπα".

Τα 88,7 εκατομμύρια πάντως δεν τα λες και λίγα!

Η Microsoft πάντως πουλάει επίσης τρέλα λέγοντας ότι το The Elder Scrolls 6 είναι ένα παιχνίδι μεσαίου βεληνεκούς.

Συζητήστε για την Activision Blizzard στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification