• Ειδήσεις
  • FPS
  • Review bombing: Στο Call of Duty: Warzone 2 τα crashes καταστρέφουν την εμπειρία

Review bombing: Στο Call of Duty: Warzone 2 τα crashes καταστρέφουν την εμπειρία

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Review bombing: Στο Call of Duty: Warzone 2 τα crashes καταστρέφουν την εμπειρία

Review bombing: Στο Call of Duty: Warzone 2 τα crashes καταστρέφουν την εμπειρία

Gamers διαμαρτύρονται σε Metacritic, Steam και Reddit.

Τα crashes στο Call of Duty: Warzone 2 έχουν ταλαιπωρήσει τους παίκτες, ειδικά στο DMZ mode.

Στο Reddit υπάρχουν αμέτρητοι παίκτες που διαμαρτύρονται, διότι ενώ βρίσκονται σε ένα match, το παιχνίδι τους πετάει έξω, με αποτέλεσμα να χάσουν όλο το loot.

Ένα από τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά το crash, είναι το "this application has unexpectedly stopped working". Παίκτες αναφέρουν για παράδειγμα ότι όταν παίζουν με ομάδα φίλων, σχεδόν σε κάθε αγώνα ένας από την ομάδα θα crashάρει και το παιχνίδι θα τον πετάξει έξω. Άλλοι παίκτες διαμαρτύρονται ότι τους συμβαίνει κάμποσες φορές κάθε βράδυ.

Τα crashes δεν αφορούν παλιά PC ή περίεργες ρυθμίσεις αλλά επηρεάζουν τυχαία άτομα. Κατά τα άλλα, ένα Modern Warfare 2 και Warzone 2 update που κυκλοφόρησε χθες, αναφέρει ότι επιλύει δύο είδη από crashes, ένα με το αλεξίπτωτο και ένα με το Windows Focus Mode. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό crashes που δεν έχουν λυθεί ακόμα, όπως το γενικότερο θέμα του ότι μπορεί ο server να σας πετάξει έξω σε τυχαίες στιγμές.

Τα μελλοντικά updates του Warzone 2 θα τα αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Raven Software, σύμφωνα με την Infinity Ward. Εν τω μεταξύ, διάφοροι παίκτες στο Reddit δοκιμάζουν πατέντες, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή το να κατεβάσουν τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών τους. Άλλοι παίζουν με παράθυρο αντί για full screen.

Review bombing στο Metacritic
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 υπέστη review bombing στο Metacritic, όπου οι gamers αναφέρουν τόσο τα crashes, όσο και τα αμέτρητα τεχνικά θέματα και bugs που συναντούν. Το user score αυτή τη στιγμή είναι 2,4/10. Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο Steam όπου τα user reviews είναι αυτή τη στιγμή "Κυρίως αρνητικά".

Διαβάστε περισσότερα για τους παίκτες που πληρώνουν κανονικά χρήματα για όπλα του Call of Duty στο eBay

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification