Νέα Far Cry σε ανάπτυξη

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Νέα Far Cry σε ανάπτυξη

Νέα Far Cry σε ανάπτυξη

Captain Laserhawk Niji Warrior. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/23] Σύμφωνα με το Insider Gaming η Ubisoft αναπτύσσει το Far Cry 7 και ένα Far Cry Multiplayer game.

Αρχικά το Far Cry 7 προοριζόταν να είναι ένα παιχνίδι μέχρι που ο Dan Hay, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της σειράς, άφησε την Ubisoft για να εργαστεί στην Blizzard Entertainment. Η φήμη συνεχίζει λέγοντας ότι το single-player Far Cry 7 αναφέρεται πλέον ως Project Blackbird και το Far Cry multiplayer ονομάζεται Project Maverick, με την Ubisoft Montreal να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό και στα δύο games.

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά, η φήμη υποδηλώνει ότι το Project Maverick θα διαδραματιστεί στην έρημο της Αλάσκας και πρόκειται να είναι ένα Shooter που βασίζεται στην εξόρυξη. Αυτό παραπέμπει σε ένα παλιό γκάλοπ που έκανε η Ubiosft στο παρελθόν, στο οποίο ρώτησε τους fans που θα ήθελαν να βασίζεται το επόμενο Far Cry - μια από τις επιλογές ήταν η Αλάσκα.

Τα νέα για τα Far Cry games που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί έρχονται λίγες εβδομάδες αφότου αναφέρθηκε ότι η Ubisoft έχει ακυρώσει συνολικά 7 games λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ καθυστέρησε ξανά το Skull and Bones.

[UPDATE: 29/1/23 - Φήμη για το Captain Laserhawk Niji Warrior] Σύμφωνα με το Gamerant, ένα νέο Far Cry με τίτλο Captain Laserhawk Niji Warrior, έλαβε PEGI Rating. Το όνομα προέρχεται από μία animated σειρά του Netflix που ήταν spin-off του Far Cry: Blood Dragon (το spin-off του spin-off δηλαδή).

Διαβάστε το review του Far Cry 6 και συζητήστε για το Far Cry 7 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification