Ο Shredder σε Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare 2

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ο Shredder σε Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare 2

Ο Shredder σε Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare 2

Ανακοινώθηκε με τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/3/23] Μετά από αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές, τώρα και τα Χελωνονιντζάκια έρχονται στο Call of Duty online multiplayer.

Το Twitter account του Call of Duty παρουσίασε ένα Shredder operator skin για τα Call of Duty: Warzone και Modern Warfare 2 και έτσι έγινε αντιληπτό ότι όλη η παρέα της σειράς θα έρθει στο δημοφιλές FPS. Η άφιξη του Σρέντερ έρχεται στις 21 Μαρτίου. Μένει να δούμε αν θα συνοδευτεί και από άλλους χαρακτήρες ή αν θα προστεθούν σταδιακά.

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς επικούς χαρακτήρες στο Call of Duty, όπως οι Godzilla, King Kong, ακόμα και ο Armored Titan από το Attack on Titan.

[UPDATE: 22/3/23] Η Activision ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Shredder θα μπει στο Call of Duty! Συγκεκριμένα θα έχουμε ένα Shredder Operator skin, ενώ υπάρχει και το Shredder Tracer pack το οποίο δίνει 3 weapon blueprints, charm, μέχρι και όχημα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

shredder tracer pack

Εν τω μεταξύ μία νέα animated ταινία Teenage Mutant Turtles έρχεται στις 8 Αυγούστου και σε αυτή η April O'Neil θα είναι...αφροαμερικανίδα τσουπωτή.

Συζητήστε για το Call of Duty: Warzone 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification