Φήμες για το Far Cry 7

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για το Far Cry 7

Φήμες για το Far Cry 7

Αποκαλύφθηκε ο voice actor του πρωταγωνιστή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/9/23] Το Far Cry 7 βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με φήμες, ενώ πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν και στοιχεία από το σενάριό του.

Το Insider Gaming, το οποίο αποκάλυψε πρώτο το Far Cry 7 (σ.σ. κάτι που επιβεβαίωσε και το Kotaku), αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει την κωδική ονομασία Project Blackbird. Το σενάριο δεν θα είναι linear και θα βασίζεται στην απαγωγή της οικογένειας του πρωταγωνιστή. Θα πρέπει να σώσετε την οικογένειά σας μέσα σε 72 ώρες παιχνιδιού, που όμως ισοδυναμούν με 24 ώρες σε πραγματικό χρόνο!

Υποτίθεται ότι ο κύριος στόχος του Far Cry 7 είναι να καταρρίψετε τους Sons of Truth, που περιγράφονται ως "ομάδα συνωμοσίας", εντός αυτού του χρονικού πλαισίου (ο χρονοδιακόπτης λέγεται ότι σταματά ενώ βρίσκεστε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως σε ασφαλή κτήρια), αλλά θα πρέπει να εντοπίσετε και να σώσετε τα μέλη της οικογένειάς σας στην πορεία προκειμένου να ολοκληρώσετε το παιχνίδι στο 100%. 

Αν αυτό αληθεύει σίγουρα θα δώσει μια ξεχωριστή οπτική στο σενάριο, κάτι που έχουμε δει σε ελάχιστα games.

[UPDATE: 21/4/24 - Αποκαλύφθηκε ο voice actor του πρωταγωνιστή] Ο leaker J0nathan, που στο παρελθόν έχει δώσει στη δημοσιότητα σωστά στοιχεία για την Ubisoft, όπως π.χ. για το Assassin's Creed Mirage, δήλωσε ότι ο ηθοποιός Cillian Murphy θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού ανταγωνιστή στο Far Cry 7, λέγοντας μάλιστα "εάν κάτι δεν αλλάξει από τότε". Επίσης, στο προφίλ του ηθοποιού Cillian Murphy, υπάρχει μία αντίστροφη μέτρηση 48 ωρών, με τον αριθμό "7" που δείχνει ότι μέχρι τότε ίσως υπάρχει αποκάλυψη για τον ρόλο του στο Far Cry 7 ή έστω την επιβεβαίωση της συμμετοχής του.

Δείτε την αρχική φήμη του Far Cry 7 και του Far Cry multiplayer και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification