Φήμες για το Far Cry 7

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για το Far Cry 7

Φήμες για το Far Cry 7

Θα προσπαθείτε να σώσετε την οικογένειά σας!

Το Far Cry 7 βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με φήμες, ενώ πριν από λίγες ώρες διέρρευσαν και στοιχεία από το σενάριό του.

Το Insider Gaming, το οποίο αποκάλυψε πρώτο το Far Cry 7 (σ.σ. κάτι που επιβεβαίωσε και το Kotaku), αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει την κωδική ονομασία Project Blackbird. Το σενάριο δεν θα είναι linear και θα βασίζεται στην απαγωγή της οικογένειας του πρωταγωνιστή. Θα πρέπει να σώσετε την οικογένειά σας μέσα σε 72 ώρες παιχνιδιού, που όμως ισοδυναμούν με 24 ώρες σε πραγματικό χρόνο!

Υποτίθεται ότι ο κύριος στόχος του Far Cry 7 είναι να καταρρίψετε τους Sons of Truth, που περιγράφονται ως "ομάδα συνωμοσίας", εντός αυτού του χρονικού πλαισίου (ο χρονοδιακόπτης λέγεται ότι σταματά ενώ βρίσκεστε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως σε ασφαλή κτήρια), αλλά θα πρέπει να εντοπίσετε και να σώσετε τα μέλη της οικογένειάς σας στην πορεία προκειμένου να ολοκληρώσετε το παιχνίδι στο 100%. 

Αν αυτό αληθεύει σίγουρα θα δώσει μια ξεχωριστή οπτική στο σενάριο, κάτι που έχουμε δει σε ελάχιστα games.

Δείτε την αρχική φήμη του Far Cry 7 και του Far Cry multiplayer και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification