• Ειδήσεις
  • FPS
  • Call of Duty: Modern Warfare 3: Bug σας επιτρέπει να κινείστε πολύ γρήγορα σε prone

Call of Duty: Modern Warfare 3: Bug σας επιτρέπει να κινείστε πολύ γρήγορα σε prone

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Call of Duty: Modern Warfare 3: Bug σας επιτρέπει να κινείστε πολύ γρήγορα σε prone

Call of Duty: Modern Warfare 3: Bug σας επιτρέπει να κινείστε πολύ γρήγορα σε prone

"Snake exploit".

Το νέο exploit του Call of Duty: Modern Warfare 3 επιτρέπει σε παίκτες να κινούνται γρήγορα σαν να είναι...φίδια. Το bug σας επιτρέπει παράλληλα ακόμα και να κάνετε zoom.

Η Sledgehammer ετοιμάζει patch για το..."snaking" bug, όπως ανακοίνωσε στο X (Twitter). Το exploit γίνεται καθώς χρήστες κοροϊδεύουν τον παιχνίδι, κάνοντάς το να νομίζει ότι τρέχουν ενώ εκείνοι βρίσκονται σε στάση prone (πρηνηδόν).

Αυτό γίνεται απλά με την αλλαγή μερικών ρυθμίσεων. Στο μενού ρυθμίσεων πληκτρολογίου και ποντικιού του παιχνιδιού, πρέπει απλώς να ενεργοποιήσετε το Automatic Sprint και να ρυθμίσετε το κουμπί που χρησιμοποιείτε για να αλλάξετε τη στάση σας προς τα κάτω (δηλαδή, να ενεργοποιήσετε τη μετάβαση σε prone) στη ροδέλα του ποντικιού σας. Τέλος, μηδενίστε το input delay της ροδέλας του ποντικιού. Έτσι, μπορείτε να ξεγελάσετε το Modern Warfare 3 για να σας αφήσει να είστε prone ενώ πηδάτε στον αέρα και κρατάτε πατημένο το W, ενώ μετακινείτε την ροδέλα του ποντικιού σας για να είστε σε Prone. Θα συνεχίσετε να κινείστε με ταχύτητα σπριντ παρόλο που τώρα σέρνεστε στο έδαφος.

Δείτε σε ποια κονσόλα έχει τεχνικά θέματα το Call of Duty: Modern Warfare 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification