Τηλεοπτική σειρά Diablo

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τηλεοπτική σειρά Diablo

Τηλεοπτική σειρά Diablo

Η ιδέα επιστρέφει! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/18] Σύμφωνα με το RevengeoftheFans, η Blizzard ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά Diablo στο Netflix.

Μετά το Castlevania, το οποίο ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν και ετοιμάζεται για την δεύτερη στις 26 Οκτωβρίου, έρχεται και η σειρά Diablo. Ο συγγραφέας φημολογείται ότι θα είναι ο Andrew Cosby, ο οποίος ήταν συνιδρυτής της Boom! Studios, ενώ είναι και συγγραφέας του Hellboy το οποίο αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2019.

Ο Cosby ήταν επίσης παραγωγός του 2 Guns και συγγραφέας της σειράς Eureka. Μένει να δούμε αν η φήμη θα επαληθευθεί από την Blizzard, καθώς το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα games μετακομίζουν προς Netflix μεριά καθώς γίνονται σειρές. Μετά το Castlevania, θυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει και η σειρά The Witcher της CD Projekt Red.

[UPDATE: 25/9/18 - Αποκάλυψη μέσω Twitter] Ο Andrew Cosby, συνιδρυτής της Boom! Studios, αποκάλυψε κατά λάθος μέσω Twitter ότι η σειρά Diablo θα έρθει σύντομα στο Netflix.

Ο Cosby δήλωσε στο Twitter: "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όντως είμαι σε τελικό στάδιο συναντήσεων για να συγγράψω την νέα σειρά Diablo για την Activision και το Netflix. Είναι κάτι το συναρπαστικό για να αναλάβει κάποιος και ελπίζω να βγει κάτι καλό". Ωστόσο, το tweet του σβήστηκε κάτι που σημαίνει ότι η Activision και το Netflix θέλουν ενδεχομένως να το ανακοινώσουν όταν θα είναι έτοιμες. Η Boom! Studios είναι πολύ γνωστός διανομέας στον χώρο των κόμιξ, με βιβλία όπως τα Warhammer 40K, The Woods και Irredeemable. Ο Cosby έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ βοηθάει και στο σενάριο του Hellboy reboot με τους  Christopher Golden και Mike Mignola.

[UPDATE 2: 21/4/24 - Η ιδέα επιστρέφει!] Μία τηλεοπτική σειρά για το Diablo θα ήταν "υπέροχη ιδέα" είπε ο Rod Fergusson, General Manager της σειράς Diablo.

Μιλώντας στο Windows Central, ο Fergusson είπε: "Σίγουρα πιστεύω ότι μία σειρά Diablo θα μπορούσε να αποδώσει. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μου άρεσε πολύ στο Diablo ως σειρά. Είναι ότι έχει πολύ σχετικά θέματα επειδή είναι The High Heavens εναντίον The Burning Hells και αυτή η ιδέα του Καλού εναντίον του Κακού. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να μεταφερθεί πολύ καλά σε μια σειρά".

Ο Fergusson είπε ότι δεν είχε τίποτα να ανακοινώσει, αλλά πιστεύει ότι ο Diablo είναι έτοιμο για μια τηλεοπτική μεταφορά. Συνέχισε αναφέροντας την animated σειρά Cyberpunk: Edgerunners, ως παράδειγμα ενός video game που μεταφράστηκε με επιτυχία στην τηλεόραση. «Υπήρξαν πολλές υπέροχες σειρές πρόσφατα» πρόσθεσε.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Castlevania Και συζητήστε για την σειρά Diablo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 RipAndTear (Level 7) 02/09/2018 13:59
το diablo έχει απο μόνο του πολυ lore για να υποστηρίξει την δημιουργία μίας σειράς αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Περιμένω να δω αν θα μείνουν στο story line του παιχνιδιού δλδ αν θα ξεκινήσουμε στο πρώτο tristram και λοιπά. Let's see.
Notification