Τηλεοπτική σειρά Fallout

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τηλεοπτική σειρά Fallout

Τηλεοπτική σειρά Fallout

H παραγωγή ξεκινάει φέτος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/20] Οι δημιουργοί του Westworld Jonathan Nolan και Lisa Joy, ετοιμάζουν μια τηλεοπτική σειρά Fallout, για λογαριασμό του Amazon.

Η σειρά ετοιμάζεται εδώ και χρόνια και "οι Nolan και Joy από την εταιρεία παραγωγής Kilter Films είναι οι κατάλληλοι" όπως δήλωσε ο Todd Howard, director της σειράς.

Οι Lisa Joy και Jonathan Nolan της Kilter Films έχουν δημιουργήσει το Westworld, ενώ για την ανάληψη της εν λόγω σειράς δήλωσαν: "Το Fallout είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα games όλων των εποχών. Κάθε κεφάλαιο μας έχει κοστίσει αμέτρητες ώρες για να φτιαχτεί και τις ώρες αυτές θα μπορούσαμε να τις είχαμε ξοδέψει με την οικογένεια και τους φίλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Todd Howard και τους υπόλοιπους απίστευτα τρελούς συνεργάτες στη Bethesda για να ζωντανέψουμε αυτή τη σειρά στην οθόνη για την Amazon Studios".

Το δίδυμο των παραγωγών της Kilter Films θα συνεργαστεί στενά με τον Todd Howard, ο οποίος θα είναι επικεφαλής παραγωγής της σειράς και η ομάδα θα πλαισιωθεί από τον James Altman, director του τμήματος publishing στη Bethesda.

[UPDATE: 8/1/22 - Ξεκινάει η παραγωγή της] Η σειρά Fallout θα ξεκινήσει την παραγωγή της φέτος. Σύμφωνα με το Deadline, σκηνοθέτης θα είναι ο Jonathan Nolan, συνδημιουργός της Westwood. Θα προβληθεί στο Amazon Prime.

Παραγωγοί θα είναι οι Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Graham Wagner, ενώ στο project θα συμμετάσχει και ο Todd Howard, director της σειράς που εργάζεται στη Bethesda, μαζί με τον συνάδελφό του James Altman.

Διαβάστε περισσότερα για την πιθανότητα μιας ταινίας Fallout και συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification