Ο Jim Carrey μπορεί να αποσυρθεί από την ηθοποιία μετά το Sonic 2

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Jim Carrey μπορεί να αποσυρθεί από την ηθοποιία μετά το Sonic 2

Ο Jim Carrey μπορεί να αποσυρθεί από την ηθοποιία μετά το Sonic 2

Οι παραγωγοί δύσκολα θα μπορούσαν να βάλουν άλλον στη θέση του Dr. Robotnik. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/4/22] Ο ηθοποιός Jim Carrey ανακοίνωσε ότι μπορεί να αποσυρθεί μετά την ταινία Sonic the Hedgehog 2, σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Ο Carrey έκανε την δήλωση αυτή στο Access Hollywood, λέγοντας ότι θέλει στα αλήθεια να αποσυρθεί μετά την εμφάνισή του ως Dr. Robotnik στο Sonic the Hedgehog 2, που κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου. Ο Carrey είπε ότι μπορεί να αποσυρθεί για να κάνει άλλη ταινία αν το σενάριο είναι αρκετά καλό, αλλά προς το παρόν, είναι σίγουρος ότι θα σταματήσει με την υποκριτική, τουλάχιστον προς το παρόν.

"Λοιπόν, αποσύρομαι. Ναι, μάλλον. Το εννοώ. Εξαρτάται βέβαια από το αν οι άγγελοι φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που μου λέει ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν, μπορεί να συνεχίσω τον δρόμο, αλλά κάνω ένα διάλειμμα."

Ο Carrey συνέχισε λέγοντας ότι απολαμβάνει την «ήσυχη ζωή του», συμπεριλαμβανομένου του χόμπι του στη ζωγραφική σε καμβά και της πνευματικής του ζωής. Ο ηθοποιός τόνισε επίσης ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσει να παίζει. "Νιώθω ότι έχω κάνει αρκετά" πρόσθεσε.

Ο Carrey έχει κάνει διαλείμματα από την υποκριτική στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, η εμφάνισή του στο Sonic the Hedgehog του 2020 ήταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος του ηθοποιού σε ταινία στούντιο μετά το Dumb and Dumber το 2014.

Η σελίδα του Carrey στο Imdb δεν αναφέρει άλλα επερχόμενα έργα για τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Μια τρίτη ταινία Sonic the Hedgehog είναι ήδη στα σκαριά, αλλά δεδομένων των σχολίων του Carrey, φαίνεται ότι μπορεί να μην συμμετάσχει σε αυτή.

Ο Carrey είναι γνωστός για τις παραγωγές Ace Ventura, The Mask, The Cable Guy, Bruce Almighty, Sonic the Hedgehog και Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Η μόνη του συμμετοχή σε video game ως voice actor ήταν το 2004 στο A Series of Unfortunate Events.

[UPDATE: 7/4/22 - Αν ισχύσει η δήλωσή του τότε δεν θα κληθεί για το Sonic 3] Οι παραγωγοί της σειράς ταινιών Sonic Neal H. Moritz & Toby Ascher, δήλωσαν ότι αν ο Jim Carrey επιμείνει στην άποψή του για απόσυρση τότε δεν θα τον καλέσουν για το cast της ταινίας Sonic 3.

Ο Ascher δήλωσε: "Ο Jim Carrey είναι πάντα μέλος της οικογένειας Sonic. Και θα έχει πάντα μια θέση σε αυτές τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όσο θα θέλει να είναι κοντά. Αγαπάμε τον Jim και είναι τόσο ξεχωριστός. Το τι κάνει με τον Robotnik είναι απίστευτο. Θα τον αγαπούσαμε όσο θα ήθελε να είναι εκεί μαζί μας."

Ο Moritz πρόσθεσε: «Έχω την αίσθηση ότι αγαπάει τόσο πολύ τον Robotnik που δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να φύγει μακριά του. Όσο για το αν θα μπορέσουμε να τον αναπληρώσουμε επάξια, δεν θα προσπαθούσαμε καν να τον κάνουμε». Εάν ο Carrey όντως ακολουθήσει τα σχέδιά του να αποσυρθεί ή να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, είναι πάντα πιθανό η επόμενη ταινία της Sonic να έχει έναν διαφορετικό κακό αντί για τον Dr. Robotnik.

Η ταινία Sonic 2 ξεκίνησε από σήμερα να προβάλλεται στις αίθουσες (την είδαμε στα Rio Premier Cinemas Λευκωσίας και σας ετοιμάζουμε review). 

Διαβάστε περισσότερα για το Sonic the Hedgehog 2 και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας για δύο διπλές προσκλήσεις μέσω Instagram, προσφορά των Rio Premier Cinemas στο Nicosia Mall, ενώ συζητήστε περισσότερα για την ταινία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification