Το Twitch έριξε για δεύτερη φορά ban στην streamer Kiaraakitty

Hot
Το Twitch έριξε για δεύτερη φορά ban στην streamer Kiaraakitty

Το Twitch έριξε για δεύτερη φορά ban στην streamer Kiaraakitty

Χωρίς να αναφέρει τον λόγο.

Η δημοφιλής streamer Kiaraakitty δέχτηκε το δεύτερο ban της για το 2021 από το Twitch.

Η ίδια δεν έχει προβεί επίσημα σε κάποια δήλωση ως προς το γεγονός, ενώ άγνωστος είναι και ο ακριβής λόγος για τον οποίο αποκλείστηκε από την γνωστή streaming πλατφόρμα.

 

 

Η Kiaraakitty έκανε stream εχθές από ένα jaccuzi, ένα είδος lifestyle streaming που τον τελευταίο καιρό είναι όλο και πιο δημοφιλές. Με δεδομένο ότι η streamer Indiefoxx έχει φάει τρεις φορές αντίστοιχα ban επειδή σε ορισμένα βίντεο φορούσε μαγιό και εσώρουχα, πολλοί θεωρούν ότι η Kiaraakitty έκανε κάτι αντίστοιχο και υπέστη τις συνέπειες, θυμίζοντας ότι το “lewd dancing” (απρεπή χορευτικά) είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να επιλέξει κάποιος χρήστης όταν κάνει report. Αυτό άλλωστε ήταν και ο λόγος του πρώτου της ban, όταν έκανε stream με τίτλο “Dressed as a bunny for my horny viewers.”

 

 

Ωστόσο, ο χρήστης Fletch_Undisclosed πρότεινε μια άλλη θεωρία ως προς τον λόγο του ban. Σύμφωνα με το παραπάνω tweet του, η Kiaraakitty έπαιζε βίντεο του Dr. Disrespect κατά το ξεκίνημα του stream της. Ο Dr. Disrespect έχει φάει μόνιμο ban από το Twitch για τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του, επομένως δεν θα ήταν απίθανο να είναι αυτός ο πραγματικός λόγος του ban.

Διαβάστε επίσης για το ban που έριξε το Twitch στην Κορεάτισσα streamer και χορεύτρια Berry0314 και συζητήστε για την πλατφόρμα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/03/2021 09:37
Μα γιατί στο μωρό τέτοια πράγματα. :D :D
#2 BigGreekGamer (Level 31) 17/03/2021 10:52
Νομίζω ο λόγος είναι προφανείς...
Notification