Τέλος τα Twitter shares σε Xbox και PlayStation

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Τέλος τα Twitter shares σε Xbox και PlayStation

Τέλος τα Twitter shares σε Xbox και PlayStation

Η δήλωση του Elon Musk. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/4/23] Η Microsoft έκοψε την συνδεσιμότητα των υπηρεσιών της με το Twitter καθώς διαφωνεί με τα 42.000 δολάρια το μήνα που της ζήτησε ο Elon Musk.

Αυτό σημαίνει ότι στο εξής δεν θα μπορείτε να κάνετε share τα gameplay video σας από μία κονσόλα Xbox προς το Twitter. "Θα μπορείτε να κάνετε share στο Twitter μέσα από το Xbox app για Android και iOS" είπε η Microsoft.

H παύση των shares απευθείας από την κονσόλα θα αρχίσει από τις 25 Απριλίου, ημερομηνία που υποτίθεται θα ξεκινούσε το νέο συμβόλαιο της Microsoft με το Twitter. "Τα Smart Campaigns με Multi-Platform δεν θα υποστηρίζουν πλέον το Twitter" είπε η Αμερικάνικη εταιρεία.

Κατά τα άλλα θα μπορείτε να κάνετε share από το Xbox απευθείας προς τα Facebook, Instagram και Linkedin.

[UPDATE: 6/11/23 - Τέλος τα shares και για τα PS5 και PS4] Μετά την Microsoft, η Sony σταματάει και αυτή με την σειρά της την δυνατότητα share των screenshots από PS5 και PS4 προς το X (Twitter). Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

[UPDATE 2: 8/11/23 - Η δήλωση του Elon Musk] Σε σχετικό ερώτημα για την αφαίρεση των shares στις κονσόλες Xbox και PlayStation από Microsoft και Sony αντίστοιχα, ο Elon Musk δήλωσε απλώς "Θα το δούμε". Άραγε θα διαπραγματευτεί με τις δύο αυτές εταιρείες ένα πιο ευνοϊκό πακέτο ή μήπως οι δύο κατασκευάστριες εταιρείες δεν έχουν διάθεση συνεργασίας;

Δείτε τι παίζει με τις πωλήσεις κονσολών (PlayStation vs Xbox vs Switch) και συζητήστε για τα Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification