World of Warcraft: Warlords of Draenor

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
World of Warcraft: Warlords of Draenor

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Αποκαλύφθηκε το πέμπτο expansion του WoW. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/11/2013] Σύμφωνα με το MMO Champion, αυτή την Παρασκευή η Blizzard θα ανακοινώσει με την έναρξη της εκθεσης BlizzCon το νέο expansion του δημοφιλούς MMORPG που θα έχει τον τίτλο World of Warcraft: Warlords of Draenor.

Οι πληροφορίες λένε ότι το όνομα αυτό κατοχυρώθηκε την Παρασκευή από την Blizzard, ενώ το WarlordsofDraenor.com είχε ήδη κατοχυρωθεί ως domain εδώ και ένα μήνα. Σύμφωνα με το lore, η περιοχή Outland όπου κατοικούν Orcs και Draenei, είναι ότι έχει απομείνει απ' το Draenor κι έχει να ανανεωθεί απ' το πρώτο expansion, το The Burning Crusade. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι μετά από χρόνια ήρθε ο καιρός για μια ανανέωση. Στο expansion φημολογείται ότι ίσως πρωταγωνιστήσει ο Kil'Haeden, boss στο The Burning Crusade.

Θα αναμένουμε αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες από την BlizzCon.

[UPDATE 11/11/2013] H Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα ότι το νέο expansion του World of Warcraft θα φέρει τον τίτλο Warlords of Draenor. H παρουσίαση του expansion έγινε στα πλαίσια της BlizzCon, κατά την διάρκεια της οποίας δόθηκαν δύο νέα τρέιλερ. Να σημειωθεί ότι στο Warlords of Draenor, οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Draenor, την πατρίδα των Orcs, πριν αυτή καταστραφεί ολοκληρωτικά και μετατραπεί στον κόσμο του Outland. Εν τω μεταξύ, έχει γίνει γνωστό ότι η επιστροφή στο Draenor σηματοδοτείται και από την επιστροφή διαφόρων θρυλικών χαρακτήρων όπως του Grom Hellscream, του Ner'zhul και του Blackhand.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

To Worlds of Draenor αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στο World of Warcraft, καθώς εισάγεται ο μηχανισμός του Garrison που σας επιτρέπει να χτίσετε την δική σας βάση, ενώ το level cap θα αυξηθεί στο 100. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα μοντέλα για τους χαρακτήρες, αλλά και καινούργιοι εχθροί και νέα dungeons. Τέλος, μέσω ενός νέου μηχανισμού θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε το level σας στο 90 ανά πάσα στιγμή. Το instant level-up πάντως θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε έναν χαρακτήρα στο account σας.

Διαβάστε το review για το World of Warcraft: Mists of Pandaria, που αποτελεί το τελευταίο expansion της σειράς.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ggonis (Level 7) 05/11/2013 00:10
Όχι άλλο expansion δεν το αντέχει η τσέπη μας αλλο τo wow!
Μάλλον πρέπει να το σταματήσω ...
#2 jukefek (Level 1) 10/11/2013 00:05
ggonis μην σκεφτεσαι ετσι....το wow σαν παιχνίδι δεν είναι πολύ ακριβό να αγοράσεις αλλα το κακό ειναι οτι πρέπει να πληρώνεις ενα ποσό κάθε μήνα....που αν το σκεφτείς δεν είναι πολυ μεγάλο πρόβλημα επειδή δεν χρειάζεται καθε μήνα να πληρώνεις και να παίζεις!μπορείς να έχεις μήνες που παίζεις και μήνες που δεν παίζεις.
Notification