Φήμη: Νέο Star Wars: Knights of the Old Republic

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Νέο Star Wars: Knights of the Old Republic

Φήμη: Νέο Star Wars: Knights of the Old Republic

Θα υλοποιηθεί από την Aspyr. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/4/17] Σύμφωνα με φήμη, η BioWare Austin ετοιμάζει ένα νέο Star Wars: Knights of the Old Republic.

Η εταιρεία που ανέπτυξε το Star Wars: The Old Republic προετοιμάζεται για την συνέχεια, σύμφωνα με φήμες, καθώς το αναπτύσσει εδώ και λίγο καιρό.  Το παιχνίδι δεν θα είναι remake κάποιας παλιάς έκδοσης, αλλά ξεκίνησε ως remake/revival. Ακόμη δεν έχει μαθευτεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ή τα διαθέσιμα format. Προς το παρόν το development βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης της prototype έκδοσης.

[UPDATE: 24/1/21 - Δεν θα αναπτυχθεί από την BioWare] Τελικά σύμφωνα με νέα φήμη, το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic δεν θα αναπτυχθεί από την BioWare.

Ο Star Wars insider Bespin Bulletin δήλωσε ότι το νέο Action RPG βρίσκεται σε ανάπτυξη, αλλά το έχει αναλάβει εταιρεία ανάπτυξης, η οποία δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί. Θυμίζουμε ότι η EA δεν έχει πλέον τα δικαιώματα των games για την σειρά Star Wars και πως η Lucasarts και η Ubisoft ετοιμάζουν από κοινού ένα νέο Star Wars game. Άραγε θα πρόκειται για το Star Wars: Knights of the Old Republic;

Επίσης, το Bloomberg αναφέρει ότι το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic βρίσκεται σε ανάπτυξη από μια εταιρεία την οποία δεν περιμένουμε, αλλά δεν είναι η Electronic Arts. Πάντως, η Electronic Arts ετοιμάζει ένα ακόμη Star Wars game το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί και ο δημοσιογράφος δεν γνωρίζει τι αφορά (και δεν πιστεύει ότι είναι κάποιο Star Wars: Battlefront 3).

Συν τις άλλοις, ο Nate Najda της Wushu Studios, συμφώνησε και αυτός ότι υπάρχει ένα νέο Star Wars: Knights of the Old Republic, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη.

[UPDATE 2: 21/4/21 – Θα υλοποιηθεί από την Aspyr] Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Shreier δήλωσε σε συνέντευξή στο MinnMax Podcast, ότι την ανάπτυξη του remake του Star Wars: Knights of the Old Republic θα αναλάβει η Aspyr.

Η Aspyr έχει δουλέψει στο παρελθόν στα ports του Star Wars: Knights of the Old Republic στα iOS, Android και Mac, καθώς και σε άλλα παιχνίδια Star Wars. Ο Shreier δήλωσε: "Είναι πλέον γνωστό. Έχω επιβεβαιώσει ότι η Aspyr, εταιρεία η οποία έχει δουλέψει πάνω σε αρκετά ports του KOTOR, δουλεύει και στο remake".

 Διαβάστε τα reviews των Star Wars: Knights of the Old Republic, την εποχή που ο veteran αναγνώστης μας Νικολής Ασημάκης (Zaratoth) ήταν συντάκτης.

Συζητήστε για το νέο Star Wars: Knights of the Old Republic σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BoBKiD (Level 15) 11/04/2017 08:39
Ελπίζω να μην είναι ΜΜΟ και να "πατήσει" πάνω στα πρότυπα των πρώτων KotoR.
#2 KConstantine (Level 12) 11/04/2017 09:15
Τα KOTOR 1 και 2 είναι από τα καλύτερα RPG που έχουνε βγει ποτέ, με ένα από τα πιο προσεγμένα σύμπαντα και πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, σε συνδυασμό με υπέροχο gameplay. Είχαν εφαρμόσει με εκπληκτικό τρόπο σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα, επιλογές δυνάμεων, απήχηση επιλογών. Είναι must για τους fan του star wars και όχι μόνο.
Αν το συγκεκριμένο είναι KOTOR 3, αυτά είναι πραγματικά ευχάριστα νέα.
#3 Divine Raiden (Level 26) 11/04/2017 13:18
Αν είναι στο ιδιο στυλ με τα προηγούμενα και το προσέξουν θα έχουμε άλλο ενα εκπληκτικό RPG.Γενικώς τα τελευταία χρόνια δεν έχουν βγει τίτλοι άξιοι του Star Wars franchise.Ελπίζ ω αυτό να βγεί δυνατό!
#4 ashbringer (Level 25) 11/04/2017 15:55
Έχω ελπίδες ότι θα φτιάξουν κάτι μοναδικό για το σύμπαν αυτό που όλοι αγαπάμε τόσα χρόνια τώρα.
#5 ashbringer (Level 25) 25/01/2021 07:46
Είναι τεράστιο το σύμπαν της σειράς και μπορούν να φτιαχτούν πάρα πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Notification