New World: Ημερομηνία κυκλοφορίας

NewHot
New World: Ημερομηνία κυκλοφορίας

New World: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται σε PS5 και Xbox Series X/S. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/20] Στην παρουσίαση των The Game Awards 2019, αποκαλύφθηκε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο ΜΜΟ της Amazon Games, με τίτλο New World.

Στην παρουσίαση είχε ορισθεί και η περίοδος κυκλοφορίας του, με βλέψεις για τον Μάιο του 2020. Έκτοτε λίγα έχουν κοινοποιηθεί για το ΜΜΟ της Amazon games. Πριν από λίγο καιρό, πήραμε μια πρώτη γεύση με την παρουσίαση του gameplay και σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, στόχος είναι το game να γίνει διαθέσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται.

Όπως στα παραδοσιακά MMO, θα δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα και θα εξερευνήσετε τον open world χάρτη που προσφέρεται στον κόσμο του Aeternum. Έχει το στοιχείο της ανεξαρτησίας, κάτι που σημαίνει ότι μια πληθώρα ενεργειών μπορούν να ολοκληρωθούν από ένα και μόνο άτομο. Αν όμως συνεργαστείτε με άλλους, θα πάρετε μέρος σε μάχες με πάνω από 100 παίκτες. Δημιουργώντας συμμαχίες μπορείτε να χτίσετε φρούρια σε διαφορετικές περιοχές του Aeternum και αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θα συναντήσετε στο New World.

[UPDATE: 14/6/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Amazon ανακοίνωσε στο PC Gaming Show ότι το New World θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Η closed beta θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου και σε αυτή θα έχετε πρόσβαση όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι.

Το New World θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PC. Θα έχει μάχες με 100 παίκτες ταυτόχρονα και sieges σε fortresses, μάχη που βασίζεται στα skills σας και την δυνατότητα να διαμορφώσετε Companies (εταιρείες) που θα δραστηριοποιούνται εκτός των Strongholds. Δεν θα υπάρχουν classes και θα μπορείτε να κάνετε customize τον ήρωά σας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο ΜΜΟRPG θα καθυστερήσει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ορίζοντας νέα ημερομηνία κυκλοφορίας τις 25 Αυγούστου 2020.

[UPDATE 2: 10/7/20 – Νέα αναβολή για το MMO της Amazon] Το New World είχε αρχικά αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Η Amazon Games ανακοίνωσε νέα αναβολή για το MMO που ετοιμάζει. Πιο συγκεκριμένα o director της Amazon Games, Rich Lawerence, δήλωσε: "Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πιο αφοσιωμένοι παίκτες θα έχουν πολλές εμπειρίες από το endgame. Θέλουμε οι παίκτες μας να αισθάνονται εντελώς βυθισμένοι και αφοσιωμένοι στο gameplay του game. Η Amazon Games θέλει να παραδώσει ένα MMO ποιοτικό και με διάρκεια όπου οι παίκτες θα μπορούν να το εμπιστευτούν. Για αυτό χρειαζόμαστε πρόσθετο χρόνο για να φτιάξουμε τα πράγματα όπως ακριβώς θέλουμε πριν κυκλοφορήσουμε το game πλήρως. Ως αποτέλεσμα θα αλλάξουμε την ημερομηνία κυκλοφορία μας και αντίστοιχα το τελικά beta test για την άνοιξη του 2021. Δεν παίρνουμε αυτή την απόφαση στα γρήγορα, θέλουμε να σας παραδώσουμε ένα game με καλή ποιότητα που θα εκτοξεύσουν την εμπειρία σας στα ύψη".

To New World μετά από ανακοίνωση της Amazon Games αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.

[UPDATE 3: 16/2/21 - Νέα αναβολή] Το New World, το πολυαναμενόμενο MMO της Amazon, αναβάλλεται για άλλη μια φορά.

Το New World είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία την άνοιξη, όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρθηκε στις 31 Αυγούστου 2021. Η Amazon δήλωσε τα εξής στο blog post της: “Δουλεύουμε σκληρά πάνω στο New World και ειδικότερα στα χαρακτηριστικά του end-game τα οποία πιστεύουμε ότι είναι αρκετά σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο λανσάρισμα του παιχνιδιού. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα είναι έτοιμα μέχρι την ημερομηνία που είχαμε προηγουμένως ανακοινώσει. Η ημερομηνία κυκλοφορίας μεταφέρεται στις 31 Αυγούστου. Με αυτό τον έξτρα χρόνο θα μπορούμε να βελτιώσουμε αρκετά την εμπειρία και να κάνουμε κάποιες μικρό διορθώσεις που χρειάζονται.”

Μια closed beta έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουλίου. Στην συγκεκριμένη closed beta θα έχουν πρόσβαση όσοι έχουν προπαραγγείλει το New World. Η Amazon ανακοίνωσε ότι στην closed beta οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ebonscale, μια περιοχή που υπάρχει στο end-game, να λάβουν μέρος σε πέντε expedition events, καθώς και να δοκιμάσουν το 20v20 mode που ονομάζεται Outpost Rush.

[UPDATE 4: 5/8/21 - Νέα αναβολή ενός μήνα] Όσοι ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του MMORPG New World θα χρειαστεί να περιμένουν έναν μήνα παραπάνω, σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon. Ο λόγος για την καθυστέρηση αυτή ήταν το τεράστιο feedback που έλαβαν κατά την διάρκεια της closed beta.

Οι developers δήλωσαν τα εξής: “Θέλουμε το λανσάρισμα του New World να μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις βασιζόμενοι στο feedback που έχουμε λάβει. Επομένως, θα χρειαστούμε κάποιες επιπλέον εβδομάδες για να αντιμετωπίσουμε τα bugs, να βελτιώσουμε την αστάθεια και να ραφινάρουμε το New World.”

Το New Word έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις και η προηγούμενη τελική ημερομηνία ήταν η 31 Αυγούστου. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η ημερομηνία κυκλοφορίας του New World μεταφέρθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 5: 26/8/21 - Open beta] Η Amazon ανακοίνωσε στην Gamescom 2021 ότι θα διοργανώσει μία open beta για το New World, το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.

Το New World θα κυκλοφορήσει για PC στις 28 Σεπτεμβρίου 2021.

[UPDATE 6: 11/6/24 - Έρχεται σε PS5 και Xbox Series X/S] Η Amazon ανακοίνωσε στα πλαίσια του New World ότι το MMORPG της θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X/S με την επωνυμία New World Aeternum. Θα έρθει στις 15 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει το expansion Rise of the Angry Earth, αλλά και μεγαλύτερη ζώνη για PvP.

Θα υπάρχει επίσης ένα νέο Raid 10 παικτών, Solo trials στο endgame περιεχόμενο, νέο σύστημα leveling, καλύτεροι διάλογοι κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για το New World και συζητήστε περισσότερα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/02/2021 20:39
Δυστυχώς ακυρώνεται και πάλι
Notification