• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Diablo Immortal: Ο Twitch streamer Quin69 ξόδεψε 15000 ευρώ μέχρι να βρει 5-star gem

Diablo Immortal: Ο Twitch streamer Quin69 ξόδεψε 15000 ευρώ μέχρι να βρει 5-star gem

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Diablo Immortal: Ο Twitch streamer Quin69 ξόδεψε 15000 ευρώ μέχρι να βρει 5-star gem

Diablo Immortal: Ο Twitch streamer Quin69 ξόδεψε 15000 ευρώ μέχρι να βρει 5-star gem

Μετά διέγραψε τον χαρακτήρα του.

Ο Twitch streamer Quin69 ξόδεψε 15000 ευρώ στο Diablo Immortal μέχρι να βρει το πρώτο 5-star gem, που του χρειάζεται για το gear του.

Το Diablo Immortal είναι το νέο free-to-play MMORPG της Blizzard κι είναι διαθέσιμο για PC και κινητά Android και iOS. Σε αυτό, πολλοί gamers έχουν ξοδέψει σημαντικά ποσά για να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους. Ορισμένοι gamers θεωρούν απαραίτητο να λάβουν σημαντικά gems για να φτιάξουν καλό εξοπλισμό.

Ο streamer Quin69, ο οποίος να σημειώσουμε ότι είχε δεχθεί ban παλιότερα από το Twitch για ασεβή σχόλια κατά των γυναικών, ξόδεψε 6000 δολάρια στο Diablo Immortal. Στο βίντεο όπως βλέπετε έχει ξοδέψει πάνω από 10.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, που ισοδυναμούν με το ποσό αυτό. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν του έτυχαν πολύτιμα gems των 5 αστεριών. Σκεφτείτε ότι για να αποκτήσετε τα πάντα στο παιχνίδι θα χρειαστεί να ξοδέψετε 100.000 δολάρια.

Ο Quin69 ξόδεψε 6600 δολάρια...σε loot boxes και γέλασε live σε streaming με σαρκασμό.

Ξόδεψε 15000 ευρώ μέχρι να βρει gem
Τελικά ο Quin69 έφτασε στο σημείο να ξοδέψει 25000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (15000 ευρώ) μέχρι να βρει το πρώτο του 5-star gem. Αμέσως μετά...διέγραψε τον χαρακτήρα του στο Diablo Immortal.Η φωτογραφία του άρθρου μας προέρχεται από τεστ κορωνοϊού που έκανε μόνος του πριν λίγο στο livestream του. Ο Quin69 αγόραζε 25 δολάρια το κάθε loot box και σκεφτείτε ότι είχε μόλις 1% πιθανότητα για να του τύχει 5-star gem σε κάθε loot box.

Είναι απίστευτο το ότι η Blizzard έχει πέσει στο επίπεδο...της EA και πουλάει τυχαία αντικείμενα μέσω των loot boxes. Περαστικά αλλά πραγματικά δεν το βλέπουμε.

Δείτε πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει η Blizzard από το Diablo Immortal.

Το Diablo Immortal κυκλοφόρησε για Android, iOS, αλλά και PC.

Δείτε τα gameplay videos του Diablo Immortal και για εκτενή συζήτηση για αυτό επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification