• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Η BioWare παράτησε το Star Wars: The Old Republic MMORPG, το οποίο ανατέθηκε σε άλλη εταιρεία

Η BioWare παράτησε το Star Wars: The Old Republic MMORPG, το οποίο ανατέθηκε σε άλλη εταιρεία

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η BioWare παράτησε το Star Wars: The Old Republic MMORPG, το οποίο ανατέθηκε σε άλλη εταιρεία

Η BioWare παράτησε το Star Wars: The Old Republic MMORPG, το οποίο ανατέθηκε σε άλλη εταιρεία

Λόγω του ότι αναπτύσσει τα νέα Dragon Age και Mass Effect.

Η BioWare σταμάτησε την ανάπτυξη του Star Wars: The Old Republic MMO, επειδή αναπτύσσει τα νέα Dragon Age και Mass Effect.

Η Electronic Arts θα αναθέσει το συγκεκριμένο MMORPG στην Broadsword Online Games. Fun fact: Την εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το 1995 ως Mythic Entertainment από τον Rob Denton. Έφτιαξε το MMO Dark Age of Camelot και το 2006 εξαγοράστηκε από την EA και μετονομάστηκε σε EA Mythic. Ανέπτυξε το MMO Warhammer Online: Age of Reckoning το 2008, το οποίο δεν πέτυχε και έκλεισε το 2013.

Μετά άλλαξε όνομα σε BioWare Mythic και η EA την έκλεισε το 2014! Και μιλάμε για πράφιτ. Ο ιδρυτής της Mythic, Rob Denton, ίδρυσε ξανά την εταιρεία ως Broadsword Online Games και συνέχισε να υποστηρίζει το Dark Age of Camelot, ενώ έχει και το development του θρυλικού MMO Ultima Online. Πλέον λοιπόν, η EA χρειάζεται αυτή την εταιρεία κι έτσι έκλεισε συμβόλαιο μαζί της, ενώ από τους 70-80 εργαζόμενους της BioWare που δούλευαν για το The Old Republic MMO, περίπου οι μισοί (35-40) θα μετακομίσουν στην Broadsword, ως μέρος της συμφωνίας. Το αν "πήγαν με...απόσπαση" ή αν έφυγαν μόνιμα θα δείξει. EA είναι αυτή, μάλλον ισχύει το δεύτερο.

Συζητήστε για το Star Wars: The Old Republic MMORPG στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification