Τα Windows 11 στα 18.99 ευρώ και ζήστε τώρα την εμπειρία του νέου λειτουργικού συστήματος

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 11 στα 18.99 ευρώ και ζήστε τώρα την εμπειρία του νέου λειτουργικού συστήματος

Τα Windows 11 στα 18.99 ευρώ και ζήστε τώρα την εμπειρία του νέου λειτουργικού συστήματος

Η καλύτερη προσφορά.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 11 ως δωρεάν upgrade για τα Windows 10.

Η Microsoft θα σας ειδοποιήσει όταν τα Windows updates γίνουν διαθέσιμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο "Start > Settings > Update and Security > Windows Update " στην κάτω αριστερή γωνία του desktop για να δείτε χειροκίνητα πότε το αρχείο για το upgrade θα είναι έτοιμο. Η Microsoft θα καθορίσει την προτεραιότητα για το update σε Windows 11, βασισμένη σε παράγοντες όπως τις προδιαγραφές του PC hardware, μετρήσεις αξιοπιστίας και το πόσο παλιό είναι το PC σας. Αν τα hardware specifications φτάνουν τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11 ή αν θέλετε να βιώσετε την εμπειρία των Windows 11 άμεσα, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να τα αποκτήσετε εδώ και τώρα.

Η τιμή του Windows 11 key στο GoDeal24.com είναι μόλις 18.99 ευρώ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα φθηνότερα Windows 10 για 7.35 ευρώ στο GoDeal24.com και να περιμένετε για ειδοποίηση για το δωρεάν upgrade.

Αποκτήστε το πιο πρόσφατο  Windows 11 key σε τιμή κάτω των 19 ευρώ

- 45% έκπτωση στα Windows 11 και σε περισσότερα προϊόντα της Microsoft. Στο checkout εισάγετε τον κωδικό: BS45

- 60% έκπτωση σε άλλα προϊόντα με τον κωδικό κουπονιού: BS60

- Προγράμματα για τον υπολογιστή σας

Οι αγορές στο Godeal24 είναι πολύ εύκολες. Μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με τα product keys χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις, η εξυπηρέτηση πελατών θα σας παρέχει την γρήγορη και εκτενή υποστήριη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους email στη διεύθυνση: service@godeal24.com.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification