Xbox Game Pass Core: Η Νέα Εποχή Παιχνιδιού στο Xbox

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Xbox Game Pass Core: Η Νέα Εποχή Παιχνιδιού στο Xbox

Xbox Game Pass Core: Η Νέα Εποχή Παιχνιδιού στο Xbox

Απόκτησέ το στην καλύτερη τιμή από την Eneba!

Καλώς ορίσατε στο μέλλον των παιχνιδιών με το Xbox Game Pass Core, τη νέα βελτιωμένη εκδοχή του Xbox Live Gold. Αυτή η επαναστατική συνδρομητική υπηρεσία είναι σίγουρο ότι θα επανακαθορίσει την εμπειρία παιχνιδιού σας, προσφέροντας ένα πιο πλούσιο, με μεγαλύτερη ποικιλία και οικονομικότερο ταξίδι παιχνιδιού. Τι καινούριο προσφέρει λοιπόν;

Ένα Νέο Κεφάλαιο στο Xbox Gaming

Το Xbox Game Pass Core είναι η τελευταία μεταμόρφωση των υπηρεσιών παιχνιδιού της Microsoft. Μέχρι πρότινος γνωστή ως Xbox Live Gold, αυτή η βελτιωμένη συνδρομητική υπηρεσία τώρα προσφέρει περισσότερα από απλή πρόσβαση σε multiplayer παιχνίδι σε κονσόλες. Σας φέρνει μια προσεκτικά διαλεγμένη βιβλιοθήκη με πάνω από 25 κορυφαία παιχνίδια κονσόλας και πολλά ακόμα προνόμια στην αγορά του Xbox Live.

Η Απόλυτη Εμπειρία Παιχνιδιού

Το Xbox Game Pass Core είναι η ιδανική συνδρομή για κάθε παίκτη στο Xbox που θέλει να βελτιστοποιήσει την εμπειρία παιχνιδιού του. Συγκεντρώνει όλα τα προνόμια του Xbox Live Gold και προσθέτει πολλά ακόμα στην καθημερινή σας ζωή. Από την αδρεναλίνη που προσφέρει το διαδικτυακό multiplayer παιχνίδι μέχρι τη χαρά του να ανακαλύπτετε νέα παιχνίδια, το Xbox Game Pass Core είναι το κλειδί για έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες παιχνιδιού. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα παλιά χαρακτηριστικά του κρατάει αυτό το επίπεδο του Game Pass και στα νέα που μπορείτε να αναμένετε.

Διαδικτυακό Multiplayer: Παιχνίδι Χωρίς Σύνορα

Ταξιδέψτε σε έναν συναρπαστικό κόσμο με online multiplayer παιχνίδι. Η υπηρεσία ανεβάζει το παιχνίδι με πολλούς παίκτες σε νέο επίπεδο, και σας επιτρέπει να συνδεθείτε με φίλους, συγγενείς και άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο. Είτε δοκιμάζετε την ακρίβειά σας στο Call of Duty, τρέχετε στις γεμάτες αδρεναλίνη πίστες του Forza ή αναζητάτε έναν θησαυρό στο Sea of Thieves, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Ένας Ολόκληρος Κόσμος Διαλεγμένων Παιχνιδιών

Το Xbox Game Pass Core προσφέρει ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σύμπαν γεμάτο με παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Κάθε 2-3 μήνες, θα βρείτε μια νέα επιλογή 25 παιχνιδιών κονσόλας που προστίθενται στην βιβλιοθήκη. Από νέες γιγάντιες κυκλοφορίες μέχρι και αναγνωρισμένους από τους κριτικούς τίτλους και indie παιχνίδια που δεν είχατε την τύχη να παίξετε, υπάρχει κάτι για κάθε παίκτη. Η υπέροχη βιβλιοθήκη είναι απόδειξη της ποικιλίας και του πλούτου που υπάρχει στον κόσμο των παιχνιδιών, και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη απολαμβάνοντας μια εντελώς φρέσκια εμπειρία παιχνιδιού.

Αποκλειστικά Προνόμια για Μέλη

Ως μέλος του Xbox Game Pass Core, θα απολαύσετε εντυπωσιακές εκπτώσεις σε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, προσθέτων και αναμενόμενων κυκλοφοριών. Αυτές οι αποκλειστικές για μέλη προσφορές είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν όχι μόνο χρηματική αξία αλλά και ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο στα παιχνίδια που διαφορετικά μπορεί να παραλείπατε για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Xbox Game Pass Core αντί Άλλων Επιπέδων του Game Pass

Σε σύγκριση με τα άλλα επίπεδα του Game Pass, το Xbox Game Pass Core ξεχωρίζει για τον συνδυασμό της πρόσβασης σε διαδικτυακό multiplayer, της μεγάλης και τακτικά ανανεωμένης βιβλιοθήκης παιχνιδιών του, και τον αποκλειστικών εκπτώσεων του στην αγορά. Ενώ το Xbox Game Pass προσφέρει μια παρόμοια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, δεν διαθέτει την λειτουργία multiplayer που αποτελεί βασικό πυλώνα του επιπέδου Core. Από την άλλη πλευρά, το Xbox Game Pass Ultimate περιλαμβάνει όλα τα προνόμια των επιπέδων Core και PC, μαζί με πρόσβαση στο EA Play και στο παιχνίδι μέσω cloud, κάτι που το καθιστά την πιο πλήρη αλλά και ακριβή επιλογή.

Σε ποιον απευθύνεται το Xbox Game Pass Core;

Το Xbox Game Pass Core είναι η καλύτερη επιλογή για παίκτες που ψάχνουν μια μεγάλη, οικονομική και γεμάτη ποικιλία επιλογή παιχνιδιού. Αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Microsoft να εξελίσσει και να βελτιώνει τις υπηρεσίες τις ώστε να καλύπτει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις τον παικτών σε όλο τον κόσμο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το βελτιωμένο Xbox Live Gold και να απολαύσετε τις λειτουργίες του Game Pass Core, οι ψηφιακές αγορές όπως η Eneba προσφέρουν φανταστικές προσφορές σε όλα όσα χρειάζεστε για να διασκεδάσετε παίζοντας και σε πολλά ακόμα!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification