Μπείτε στις εκπτώσεις Singles' Day του Godeal24 με φθηνά Office 2021 και Windows 10 από 7,11 ευρώ!

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Μπείτε στις εκπτώσεις Singles' Day του Godeal24 με φθηνά Office 2021 και Windows 10 από 7,11 ευρώ!

Μπείτε στις εκπτώσεις Singles' Day του Godeal24 με φθηνά Office 2021 και Windows 10 από 7,11 ευρώ!

Οι καλύτερες τιμές σε Windows και Office.

Το Singles Day Sale, που γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου κάθε χρόνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια events αγορών στον κόσμο και γνωστό για τα ρεκόρ πωλήσεων. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες και γίνονται όλο και μεγαλύτερες, ειδικά καθώς περισσότεροι πωλητές στο εξωτερικό μπαίνουν στη μάχη για να επωφεληθούν από τα κλικς του περισσότερου κόσμου, που διψά για προσφορές. Αν σας ενδιαφέρει η αποταμίευση, συνεχίστε να διαβάζετε. Αν ψάχνετε για αυθεντικά και φθηνά suites για Windows OS ή MS Office, εδώ είναι η καλύτερη ευκαιρία με το Godeal24 Singles’ Day Sale!

Ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε την μεγάλη καμπάνια του Microsoft Office suite και των αδειών Windows OS. Οι εκδόσεις του Office 2021 για PC και Mac είναι διαθέσιμες για πολύ χαμηλές τιμές. Οι PC users θα αποκτήσετε τοOffice 2021 Professional για 25.11€, ενώ η προσφορά για Mac αφορά την έκδοση Office 2021 Home & Business για 36.66€. Τα πιο δημοφιλή Windows 10 Professional είναι διαθέσιμα για μόλις 8.33€. Αν θέλετε να κάνετε upgrade την τελευταία έκδοση των Windows 11 Pro, μπορείτε να αποκτήσετε την αυθεντική και ασφαλή έκδοση των Windows 11 Pro για μόλις 12.11€ από τώρα. Αν αγοράσετε εκδόσεις Windows μαζί με φίλους ή σε έκπτωση για την εταιρεία σας, τότε τα πακέτα που δίνουν πολλά keys μαζί θα είναι πιο ευνοϊκά. Απλά αποκτήστε τα γρήγορα, γιατί η προσφορά αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δυνατά προϊόντα που δεν πρέπει να χάσετε!

Αγοράστε περισσότερα, γλιτώστε περισσότερα χρήματα! Πακέτα με πολλά keys που κάνουν την αναβάθμιση του συστήματός σας ευκολότερη.

Αποκτήστε τα πιο οικονομικά πακέτα με 62% έκπτωση (κωδικός κουπονιού "GG62")

Μέχρι 50% έκπτωση με περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού "GG50")

Περισσότερα PC tools στην καλύτερη τιμή!

Στο Godeal24, μπορείτε να γλιτώσετε περισσότερο χρόνο και χρήματα με εκπτώσεις σε άδειες Windows, βασικό IT security software και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε τα Windows OS και MS Office σε μία ανίκητη τιμή. Απολαύστε τις αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία TrustPilot 98% Εξαιρετική και 24/7 εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Το Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification