Pokemon Go: Επιτέθηκε σε 3 παίκτες με σίδερο ελαστικών

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Pokemon Go: Επιτέθηκε σε 3 παίκτες με σίδερο ελαστικών

Pokemon Go: Επιτέθηκε σε 3 παίκτες με σίδερο ελαστικών

Γιατί του πήραν το gym.

Στο Βανκούβερ του Καναδά, ο Andrew Otton, ο Grayson Hagstrom και ένας ακόμη φίλους τους καθόντουσαν στο παγκάκι ενός πάρκου, όταν εντόπισαν έναν ξένο να σταματάει το αυτοκίνητό του μπροστά τους και να τους επιτίθεται με σίδερο ελαστικών (μπουλονόκλειδο), σύμφωνα με το Katu.

"Ποιος από εσάς είναι ο Andy;" ήταν η πρώτη κουβέντα που αναφώνησε ο δράστης, Stephen Jolly, καθώς ο Andrew Otton είχε το username "AndySamberg" στο Pokemon Go. Όταν από τις αντιδράσεις των παικτών, ο Jolly κατάλαβε ποιος ήταν ο Andrew, τότε του είπε με απειλητικό ύφος "Πήρες το γυμναστήριο από μένα;"

Ενώ ο Stephen Jolly ήταν έτοιμος να τον χτυπήσει, ο φίλος του, Grayson, όρμηξε στην πλάτη του και του έκλεισε τον λαιμό σε μια προσπάθεια να τον αναισθητοποιήσει. Ωστόσο, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει και να γρονθοκοπήσει αρκετές φορές τον άτυχο νεαρό που προσπάθησε να επέμβει. Στην κατάθεσή του, ο Jolly δεν ομολόγησε ότι γρονθοκόπησε, αλλά μόνο ότι χτύπησε ένα τραπέζι με το σίδερο, ώστε να τον φοβηθούν.

Συν τις άλλοις, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Stephen Jolly επιτίθεται σε παίκτες Pokemon Go. Όταν οι τρεις φίλοι δημοσίευσαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του στο Facebook, τότε έλαβαν μηνύματα από άλλα θύματα, που παραδέχθηκαν ότι τους είχε επίσης επιτεθεί. Απλά η συγκεκριμένη παρέα ήταν η πρώτη που κατάφερε να τον σταματήσει. Τέλος, η αστυνομία δεν διατηρεί στο αρχείο της στοιχεία για τον Stephen Jolly, καθώς είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Δεν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, αλλά λαμβάνει φάρμακα για ψυχολογικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη για τα τρακαρίσματα εξαιτίας του Pokemon Go, τον YouTuber που φυλακίστηκε επειδή έπαιζε σε εκκλησία και τι συμβαίνει με το Pokemon Go κατά την οδήγηση.

Διαβάστε το review του Pokemon Go και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification