Νέες ταινίες με τα games της Nintendo

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέες ταινίες με τα games της Nintendo

Νέες ταινίες με τα games της Nintendo

Πέρα από το animated Super Mario Bros. 2. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/5/21] Η Nintendo δουλεύει μαζί με την Illumination για να αναπτύξουν μια νέα animated ταινία Mario.

Εν τω μεταξύ, ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της Nintendo, δήλωσε ότι η Ιαπωνική εταιρεία εξετάζει κι άλλες προοπτικές συνεργασίας όσον αφορά τις animated ταινίες. Για την ταινία Mario δήλωσε συγκεκριμένα: "Κοιτάμε γενικώς το animation, όχι απλά την συγκεκριμένη σειρά".

Γενικότερα, ο Furukawa δήλωσε: "Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι εφάμιλλα των εμπειριών που έχουν οι παίκτες στα games και ότι δεν θα παρεμποδίζονταν οι developers της Nintendo να  φτιάξουν άλλο ένα ξεχωριστό παιχνίδι με τους ίδιους χαρακτήρες. Ο Shigeru Miyamoto έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας".

[UPDATE: 24/4/23 - Νέες ταινίες με τα games της Nintendo] Ο Shigeru Miyamoto δήλωσε ότι έρχονται κι άλλες ταινίες με τα games της Nintendo.

Πέρα από το sequel του animated Super Mario Bros. 2, κάτι που αντιλήφθηκε πολύς κόσμος με βάση το φινάλε του πρώτου, Ο Ιάπωνας game designer είπε ότι: "Η Nintendo θα προσεγγίσει μεταφορές των games σε ταινίες και θα εξετάσει τα games της ένα προς ένα". Άλλωστε, τον Σεπτέμβριο του 2022 η Nintendo είχε μιλήσει με επενδυτές όσον αφορά τις νέες ταινίες.

Παράλληλα, εκτός από ταινίες, η Nintendo μίλησε με τους επενδυτές και για άλλες δραστηριότητες. Μένει να δούμε εάν εννοούσε και σειρές σε υπηρεσίες streaming ή κάτι άλλο.

Διαβάστε το review της ταινίας Super Mario Bros. και συζητήστε περισσότερα για αυτή στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification