Ο Dr Disrespect άνοιξε την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης με βετεράνους των Call of Duty και Halo

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ο Dr Disrespect άνοιξε την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης με βετεράνους των Call of Duty και Halo

Ο Dr Disrespect άνοιξε την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης με βετεράνους των Call of Duty και Halo

Αναζητά παραγωγό με πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας.[UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 11/8/21 - Ο Dr Disrespect ξεκινάει την δική του εταιρεία ανάπτυξης] Ο Dr Disrespect ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την δικιά του εταιρεία ανάπτυξης, με στόχο να συνεργαστεί με μεγάλους influencers. Σε αγγελία που ανήρτησε στο site του αναζητά ένα άτομο με εμπειρία ως επικεφαλής σε εταιρεία ανάπτυξης, για να γίνει επικεφαλής αντίστοιχα στην νέα εταιρεία ανάπτυξης που ετοιμάζεται. Ο streamer που είναι γνωστός και ως Herschel Beahm (Guy) δήλωσε ότι σε συνεργασία με το BoomTV θα κατακτήσει το gaming industry, φτιάχνοντας μία εταιρεία ανάπτυξης triple-A προδιαγραφών. Η αγγελία δεν λέει το όνομα της εταιρείας ανάπτυξης, αλλά αναφέρει τα "BoomTV Game Studio Head Application".

Η ομάδα ανάπτυξης θα συνεργαστεί με μεγάλους influencers, για να τους βοηθήσει να λανσάρουν τα games των ονείρων τους. Η εταιρεία ανάπτυξης στοχεύει είτε να αναπτύξει games εσωτερικά, είτε με συμπαραγωγή μαζί με άλλες, ήδη γνωστές εταιρείες. Ο επικεφαλής θα πρέπει να έχει πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας και λανσαρίσματα σε κοινό άνω των 100.000 ατόμων. Η θέση θα περιέχει ανταγωνιστικό μισθό, υψηλό μερίδιο και θέση συνιδρυτή. Ο επικεφαλής θα εργαστεί σε περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό, ενώ θα πρέπει να συμβάλει και στο monetization, να βγάλει το παιχνίδι στην αγορά και να βγάλει games με απήχηση σε competitive παίκτες και streamers.

Από την στιγμή που η εταιρεία ανάπτυξης τώρα ξεκινάει, οποιαδήποτε κυκλοφορία θα κάνει χρόνια να αναπτυχθεί.

[UPDATE: 15/12/21 - Στοχεύει αρχικά στη δημιουργία ενός multiplayer shooter] Ο Guy Beahm, ο μουστακοφόρος streamer πιο γνωστός ως Dr. Disrespect, συνεργάστηκε με τον πρώην δημιουργικό στρατηγό του Call of Duty, Robert Bowling και τον σχεδιαστή του mutliplayer του Halo 5, Quinn Delhoyo, για να δημιουργήσουν ένα νέο στούντιο παιχνιδιών που ονομάζεται Midnight Society, με στόχο τη δημιουργία "της καλύτερης online, PVP, με έμφαση στην κοινότητα εμπειρίας που υπάρχει".

Τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά πρώιμα και δεν δημοσιεύθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τα projects του στούντιο. Αλλά όπως θα περίμενε κανείς από ένα έργο με επικεφαλής τον Dr. Disrespect, υπάρχει άφθονη υπερβολή: Το Midnight Society είναι "μια killer ομάδα βετεράνων ταλέντων από AAA games που ζει, αναπνέει και κοιμάται στη σφαίρα του PVP multiplayer, η οποία ανατρέπει τα δεδομένα στην βιομηχανία gaming μέσα σε ένα νέο είδος στούντιο παιχνιδιών και μοντέλου έκδοσης που βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στα σκαριά".

Το στούντιο θα στηριχθεί πολύ στην early access και σε γνωστούς influencers. Θέλει να εντάξει τις gaming κοινότητες και τους influencers σε πρώιμη φάση του development. Και ενώ η συμμετοχή του Beahm μπορεί να φαίνεται σαν ένα περίεργο stunt, μην ξεχνάτε ότι πριν γίνει διάσημος ως "το μουστάκι που βρυχάται", ήταν community manager και designer στην Sledgehammer Games, με συμμετοχές στα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Call of Duty: Advanced Warfare.

Ο Dr. Disrespect δήλωσε: "Ως μακροχρόνιος παίκτης, streamer και πρώην developer ο ίδιος, ονειρευόμουν συχνά να δημιουργήσω καταπληκτικούς τίτλους που ολόκληρες κοινότητες μπορούν να παίζουν από την πρώτη μέρα. Το όραμά μου είναι να φτιάχνω παιχνίδια που αψηφούν το εκδοτικό μοντέλο και να επιβραβεύω όλους εκείνους τους θαυμαστές και τους influencers που τα κάνουν επιτυχία".

Προς το παρόν, το στούντιο επικεντρώνεται κυρίως στις προσλήψεις: Η career page παραθέτει θέσεις εργασίας για έναν διαχειριστή κοινότητας, σχεδιαστές, μηχανικούς, καλλιτέχνες και πολλά άλλα. Όλοι μπορούν να εργαστούν από απόσταση. Και σίγουρα στοχεύει ψηλά. Η Midnight Society αυτοχαρακτηρίζεται ως "στούντιο για AAA games" και πολλές από τις λίστες θέσεων εργασίας απαιτούν τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη παιχνιδιών με μεγάλο προϋπολογισμό. Εάν δεν είστε σε αυτό το στάδιο της επαγγελματικής σας εξέλιξης, αλλά θέλετε να ακολουθήσετε το νέο στούντιο του Dr. Disrespect ούτως ή άλλως, μπορείτε να το κάνετε στο Twitter ή στο Discord.

Δείτε την σχέση του Dr. Disrespect με το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτόν στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 15/12/2021 19:08
Προσωπικά δεν τον έχω σε ιδιαίτερα υψηλή εκτίμηση, αλλά θα περιμένω να δω τι έχει να προσφέρει. Αν αυτό που δημιουργήσει είναι αξιόλογο, θα κρίνω αυτό και όχι τα άτομα που είναι από πίσω.
Notification