Η Activision απέλυσε 12 Quality Assurance testers του Call of Duty: Warzone που ζήτησαν αύξηση

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Activision απέλυσε 12 Quality Assurance testers του Call of Duty: Warzone που ζήτησαν αύξηση

Η Activision απέλυσε 12 Quality Assurance testers του Call of Duty: Warzone που ζήτησαν αύξηση

Το 1/3 της ομάδας QA.

Η Activision είχε υποσχεθεί αυξήσεις σε 12 Quality Assurance testers. Το τμήμα QA είναι πολύ σημαντικό σε εταιρείες game development, αφού τεστάρουν ότι δημιουργούν οι developers και τους στέλνουν σχόλια για bugs που θα εντοπίσουν.

Οι 12 testers που δούλευαν στην Raven Software, η οποία δουλεύει για την σειρά Call of Duty, έλαβαν υπόσχεση από την Activision για αύξηση. Τελικά έπραξε το τελείως αντίθετο. Τους απέλυσε. Οι 12 αυτοί developers αποτελούσαν το 1/3 της ομάδας QA. Αρκετά ακόμη στελέχη του τμήματος QA θα απολυθούν επίσης την ερχόμενη εβδομάδα.

Η είδηση προέρχεται από την The Washington Post. Η Activision είχε πει στους testers ότι θα τους μετέφερε στη Volt, έναν συνεργάτη της, μαζί με  bonus, προνόμία και αύξηση κατά 1,5 δολάρια την ώρα (από τα 17 στα 18,5 δολάρια). Τελικά τους απέλυσε και μάλιστα ο προϊστάμενός τους δεν ενημερώθηκε. Ο Austin O'Brien, Community Manager της Raven Software, εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του.

Η Raven Software δουλεύει διαρκώς για το Call of Duty: Warzone. Μένει να δούμε αν αυτές οι απολύσεις θα επηρεάσουν τα μελλοντικά Updates του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι η Activision Blizzard απέλυσε διάφορα στελέχη του τμήματος eSports στις αρχές του 2021 και εκατοντάδες ακόμη το 2019, παρότι είχε υψηλές πωλήσεις. Εκείνη την χρονιά η Electronic Arts είχε απολύσει 350 εργαζόμενους.

Δείτε τι δήλωσε η διοργανώτρια αρχή της E3 για όσα συμβαίνουν στην Activision Blizzard και συζητήστε για την εταιρεία στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification