Η Sega θα αφαιρέσει από τα digital stores τα Sonic 1, 2, 3 και Sonic CD

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sega θα αφαιρέσει από τα digital stores τα Sonic 1, 2, 3 και Sonic CD

Η Sega θα αφαιρέσει από τα digital stores τα Sonic 1, 2, 3 και Sonic CD

Λόγω κυκλοφορίας του Sonic Origins.

Η Sega δήλωσε ότι θα αφαιρέσει τα Sonic the Hedgehog 1, 2 και 3 και Sonic CD από όλα τα digital stores στις 20 Μαΐου. Τον Ιούνιο θυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το Sonic Origins.

Επί του παρόντος, τα αντίτυπα των Sonic the Hedgehog 1, 2, 3 και CD μπορούν να αγοραστούν για 4-5 ευρώ το καθένα στο Steam και σε άλλα stores, άρα η συνολική τους αξία είναι χαμηλότερη από  την αντίστοιχ του Sonic Origins, το οποίο αναμένεται να κοστίζει 40 ευρώ.

Μετά την διαγραφή αυτών των παιχνιδιών στις 20 Μαΐου, ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε τους πρώτους τίτλους της Sonic ψηφιακά θα είναι μέσω του Sonic Origins, με τη μία εξαίρεση: οι εκδόσεις Sega Ages του Sonic 1 και 2 στο Switch θα παραμείνουν σε προσφορά. Η Sega σημειώνει επίσης ότι το Sonic the Hedgehog 2 θα παραμείνει διαθέσιμο ως μέρος της συνδρομής Nintendo Switch Online +.

Ενώ το Sonic Origins θα παρουσιάσει σημαντική αύξηση στις τρέχουσες διαθέσιμες εκδόσεις του Sonic 1, 2, 3 και CD, η Sega, φυσικά, προσπαθεί να δικαιολογήσει την τιμή του επερχόμενου πακέτου με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Τα τέσσερα games έχουν γίνει "remaster", για αρχή, και περιλαμβάνουν opening και closing animations, περιεχόμενο που μπορεί να ξεκλειδωθεί με την ολοκλήρωση ορισμένων challenges και δύο ξεχωριστές λειτουργίες παιχνιδιού για κάθε τίτλο: Η κλασική λειτουργία διαθέτει περιορισμένες ζωές και το αρχικό aspect ratio του παιχνιδιού, ενώ το Anniversary mode περιλαμβάνει υποστήριξη full screen και απεριόριστες ζωές.

Το Sonic Origins θα κυκλοφορήσει για Switch, Steam, Epic Games Store, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Sonic Origins και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification