Οι Sega, Square Enix και Bandai Namco θα επενδύσουν στο Oasys blockchain για να φτιάξουν NFT

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι Sega, Square Enix και Bandai Namco θα επενδύσουν στο Oasys blockchain για να φτιάξουν NFT

Οι Sega, Square Enix και Bandai Namco θα επενδύσουν στο Oasys blockchain για να φτιάξουν NFT

Σε αντίθεση με την Ubisoft.

Η Square Enix πούλησε τις σειρές Deus Ex, Tomb Raider και βέβαια την Eidos, κοψοχρονιά 300 εκατομμύρια δολάρια και τώρα ξεκινάει την διαδικασία ένταξής της σε blockchain και στην παραγωγή των NFT. Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ubisoft ότι κάνει ένα βήμα πίσω στα NFT. 

Η Ιαπωνική εταιρεία θα είναι ένας από τους 21 "node validators" του Oasys blockchain, το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι eco-friendly, σε αντίθεση με άλλα. Ένα Node validator είναι μια οντότητα που θα διατηρεί αντίγραφο του blockchain και έχει ρόλο για verify και διατήρηση εγγραφών από όλες τις συναλλαγές. Ελπίζουμε το συγκρότημα OaSiS...να μην ασκήσει μήνυση (ή μάλλον ας ασκήσει...αν είναι να τα ξαναβρούμε τα αδέρφια Gallagher).

Το Oasys project έχει τους Ιάπωνες Hajime Nakatani (πρόεδρος και CEO του τομέα έρευνας της Bandai Namco) και τον Shuji Utsumi (ιδρυτικό μέλος του PlayStation και σημερινός COO της Sega) και έχει καταφέρει να αποσπάσει συμφωνίες από μεγάλους publishers, μεταξύ αυτών και οι Bandai Namco και Sega.

Ο Yosuke Saito, director του τμήματος Blockchain της Square Enix, δήλωσε: "Ο ενθουσιασμός μας για το Web3 gaming κάνει την συνεργασία αυτή συναρπαστική για εμάς και στοχεύουμε στο να κερδίσουμε insights που μπορούν να προωθήσουν την δημιουργία νέων εμπειριών για gamers ανά τον κόσμο. Η Square Enix και η Oasys θα εξερευνήσουν την συνεισφορά των gamers στην ανάπτυξη νέων games στο Oasys blockchain".

Τo Oasys project δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα οι Square Enix, Sega και Bandai Namco θα αναφωνήσουν μετά από χρόνια "Don't Look Back in Anger" (όπως οι Oasis), με την απογοήτευση που θα τους έρθει.

Δείτε την δήλωση της Ubisoft για τα NFT και το βήμα πίσω που κάνει και συζητήστε για τα NFT στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification