Τα Pokemon είναι πλέον πάνω από 1000

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Pokemon είναι πλέον πάνω από 1000

Τα Pokemon είναι πλέον πάνω από 1000

Μαζί με τα νέα από το Pokemon Scarlet and Violet.

Μετά από 26 χρόνια και εννέα γενιές παιχνιδιών Pokémon, υπάρχουν τώρα περισσότερα από 1000 διαφορετικά είδη Pokemon.

Ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε με την σημερινή κυκλοφορία του Pokémon Scarlet and Violet. Για την ακρίβεια έχουμε 1010 είδη.

Δύο από τα νέα πλάσματα της ένατης γενιάς μπορούν επί του παρόντος να φαίνονται μόνο σε μορφή εικόνας στο Scarlet και Violet. Τα games αφήνουν κενά στο Pokédex που πρέπει να καλυφθούν όταν αυτά τα πλάσματα γίνουν διαθέσιμα, πιθανότατα μέσω ενός update.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πώς η αρίθμηση των ειδών του Pokémon δεν έχει ποτέ μετρήσει τις πολλές εναλλακτικές μορφές ως ξεχωριστές καταχωρήσεις Pokédex.
Διάφορα Pokémon μπορούν να εμφανιστούν με εναλλακτικές μορφές, όπως οι 28 ποικιλίες με θέμα το αλφάβητο του Unown ή οι διάφορες μορφές του Rotom.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι προσωρινές εξελίξεις πολλών πλασμάτων που φαίνονται μέσω του Mega Evolution και σε μορφές Gigantamax. Αυτά αλλάζουν δραστικά την εμφάνιση ενός Pokémon, αλλά δεν υπολογίζονται ως ξεχωριστό είδος με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει μια κανονική εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα για τον αστυνομικό που συνελήφθη λόγω των...Pokemon και συζητήστε για τα Pokemon Scarlet and Violet στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification