Η Κίνα δήλωσε ότι έλυσε το θέμα του εθισμού των νέων στα games

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Κίνα δήλωσε ότι έλυσε το θέμα του εθισμού των νέων στα games

Η Κίνα δήλωσε ότι έλυσε το θέμα του εθισμού των νέων στα games

Με "πάνω από το 75% των νέων να ακολουθούν τους κανόνες".

 

Η Κινεζική κυβέρνηση δήλωσε και επίσημα ότι καταπολέμησε το πρόβλημα του εθισμού των ανήλικων στα video games!

Ο κορυφαίος φορέας της βιομηχανίας της χώρας έκανε την ανακοίνωση χθες, ανέφερε το Reuters, μετά την εισαγωγή ενός δρακόντειου συνόλου κανόνων που περιόριζε σε οποιονδήποτε στη χώρα ηλικίας κάτω των 18 ετών να παίζει βιντεοπαιχνίδια περισσότερο από τρεις ώρες σε οποιαδήποτε εβδομάδα. Ο πάροχος δεδομένων CNG της China Game Industry Group Committee, δήλωσε ότι τα μέτρα αυτά "σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα, με πάνω από το 75% των νέων κάτω των 18 να ακολουθούν τους κανόνες".

Η ανακοίνωση είναι πιθανό να χαιρετιστεί από τον κλάδο gaming της Κίνας και μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν τρέχοντα σχέδια για περαιτέρω καταστολή των νέων που παίζουν games.

Το 25% του πληθυσμού της Κίνας ηλικίας κάτω των 18 ετών που αποφεύγει τους κανόνες για να παίζει games περισσότερο από τα όρια της κυβέρνησής του εξακολουθεί να είναι πολύς κόσμος - αλλά είναι χαμηλότερος αριθμός από το 46% που δεν ακολούθησε τον Αύγουστο.

Το τρέχον εβδομαδιαίο όριο για τα games στην Κίνα ανακοινώθηκε τον Αύγουστο ως το τελευταίο σε μια σειρά ολοένα και πιο περιοριστικών κανονισμών προς τα games, με στόχο να δώσουν την μάχη ενάντια στο «πνευματικό όπιο», όπως ονομάζεται ο εθισμός στα video games.

Οι κάτω των 18 ετών πρέπει να περιορίζουν το παιχνίδι τους σε μόλις μία ώρα την ημέρα - και μόνο τις Παρασκευές, τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες.

Η επιβολή αυτών των κανονισμών αφέθηκε στις εταιρείες που αναπτύσσουν games οι οποίες παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών χρησιμοποιώντας ταυτοποίηση με πραγματικό όνομα, που υποστηρίζεται από μια βάση δεδομένων της αστυνομίας. Όλα αυτά βέβαια αφορούν τα online games. Offline ο καθένας μπορεί να παίζει ότι θέλει.

Διαβάστε περισσότερα για τα κρατικά ΜΜΕ της Κίνας, τα οποία ανέφεραν πρόσφατα ότι τα games...είναι καλά! Μήπως άργησαν να καταλάβουν στην κυβέρνηση της χώρας ότι το gaming τους αποφέρει έσοδα; Πάντως στην ελληνική κυβέρνηση σίγουρα έμειναν οι τελευταίοι στον κόσμο. Συζητήστε για τα games στην Κίνα στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification