Η 2K επέτρεψε σε έναν ετοιμοθάνατο fan του Marvel's Midnight Suns να παίξει το παιχνίδι το 2021

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η 2K επέτρεψε σε έναν ετοιμοθάνατο fan του Marvel's Midnight Suns να παίξει το παιχνίδι το 2021

Η 2K επέτρεψε σε έναν ετοιμοθάνατο fan του Marvel's Midnight Suns να παίξει το παιχνίδι το 2021

Ο Luke Wiltshire έφυγε από την ζωή από καρκίνο τον Νοέμβριο του 2021.

Για να βοηθήσει έναν ετοιμοθάνατο fan της με καρκίνο να παίξει το Marvel's Midnight Suns, η εταιρεία ανάπτυξης Firaxis έφτιαξε ένα build του παιχνιδιού το 2021 μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Ο Luke Wiltshire έπασχε από τα 14 του από μία σπάνιας μορφής καρκίνου. Είχε όμως πολλή αγάπη για την Marvel. Δυστυχώς, μετά από εννέα χρόνια θεραπείας, ο Luke ενημερώθηκε πέρυσι ότι δεν υπήρχαν άλλες επιλογές και ότι θα λάμβανε φροντίδα στο τέλος της ζωής του. Με τη σειρά του, μοιράστηκε τρεις τελευταίες ευχές με την οικογένειά του: ήθελε ένα κουτάβι, που θα μπορούσε να το φροντίζει η μαμά του όταν θα πέθαινε, ένα ψητό γουρουνιού και να παίξει το Marvel's Midnight Suns.

Αυτό το τελευταίο δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η CEO της Solving Kids' Cancer Gail Jackson μοιράστηκε μια ανάρτηση στο LinkedIn με την ελπίδα ότι κάποιος θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Η Firaxis κατάφερε όμως να φτιάξει μία playable έκδοση του παιχνιδιού. Έμεινα έκπληκτη από την ανταπόκριση», είπε η Τζάκσον. "Οι άνθρωποι το έκαναν share στα social media, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα, έλαβα ένα μήνυμα από τη Disney και διάφορες εταιρείες παιχνιδιών. Μετά από μερικές εβδομάδες, ένα email έπεσε στα εισερχόμενά μου από κάποια εταιρεία που ονομάζεται 2K, που δεν είχα ακούσει ποτέ. Είχαν δει την ανάρτησή μου και ήθελαν να μάθουν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν».

Μέσα σε 24 ώρες, η Firaxis, η 2K και η Marvel ενώθηκαν για να φτιάξουν ένα build έτοιμο για να παίξει, μόνο για τον Luke. Ο επικεφαλής των social media της 2K την εποχή εκείνη, ο Asim Tanvir, πήγε ο ίδιος με ένα laptop στο σπίτι του Luke. Είπαν στον νεαρό gamer ότι τον έβαλαν και στα credits, ως σύμβουλος game designer.

Εκτός από το ότι έδωσαν στον Luke την ευκαιρία να παίξει το πρώτο Act του παιχνιδιού, developers της 2K και τηςFiraxis, καθώς και ο Creative Lead της Marvel Games, Bill Rosemann, μίλησαν μαζί του για να μοιραστούν ιστορίες μέσω μιας βιντεοκλήσης.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, μπορεί επίσης να συναντήσετε ένα δέντρο με μια γκραβούρα που γράφει "Ο Luke ήταν εδώ". Έτσι, ο Luke έμεινε...αθάνατος για πάντα, μέσα στο παιχνίδι.

Ο Luke έφυγε από την ζωή λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 12 Νοεμβρίου 2021. Μία ΜΚΟ που ονομάζεται The Big Love Fund έχει επίσης δημιουργηθεί στο όνομα του Luke και στοχεύει  να βοηθήσει παιδιά και νέους σε παρόμοιες καταστάσεις, που αντιμετωπίζουν άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε ακόμη τον φόρο τιμής σε παίκτη του Valorant που έφυγε από την ζωή λόγω καρκίvου και συζητήστε για το Marvel's Midnight Suns στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification