Shigeru Miyamoto: "Ο Super Mario δεν θα κρατήσει όπλο, δεν θέλει να χτυπάει κόσμο"

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Shigeru Miyamoto: "Ο Super Mario δεν θα κρατήσει όπλο, δεν θέλει να χτυπάει κόσμο"

Shigeru Miyamoto: "Ο Super Mario δεν θα κρατήσει όπλο, δεν θέλει να χτυπάει κόσμο"

Ο Ιάπωνας δεν έχει θέμα με τα βίαια games.

Ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, δήλωσε ότι δεν έχει κάτι εναντίον των βίαιων βιντεοπαιχνιδιών, αλλά κανείς δεν πρέπει να περιμένει ότι το επόμενο παιχνίδι Mario θα είναι ένα Shooter ή με ηλικιακή αξιολόγηση 18+ ή κάτι αντίστοιχο. 

Μιλώντας στο Variety, ο Miyamoto είπε ότι η προσωπική του αναζήτηση είναι να βρει τρόπους να κάνει τα games διασκεδαστικά και συναρπαστικά και να μην απαιτείται να βάλεις ένα όπλο στο χέρι του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κατά των Shooter games και των βίαιων games. Υπάρχουν πολλά μέσα που διασκεδάζουν τους ανθρώπους, αλλά νομίζω ότι η αποστολή μου είναι να βρω άλλους τρόπους για να φτιάξω ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι. Είπα στον εαυτό μου ότι ο Mario είναι ένας χαρακτήρας που δεν χτυπάει ποτέ άλλους ανθρώπους, οπότε ήθελα να βρω έναν διαφορετικό τρόπο της έκφρασης του Mario».

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία έκδοση στην κύρια σειρά Mario, το Super Mario Odyssey του 2017. Τον Φεβρουάριο, ο Miyamoto είπε σε συνέντευξή του ότι η Nintendo «δουλεύει πάντα πάνω στον Mario». Στη συνέντευξη, ο Miyamoto είπε στους fans να περιμένουν με ανυπομονησία τα μελλοντικά Nintendo Directs για νέες ανακοινώσεις.

Δείτε ένα manga comic που δείχνει τα μανιτάρια 1-up να φυτρώνουν από τα νεκρά σώματα του Super Mario και συζητήστε για την σειρά Super Mario στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification