Η Microsoft σκέφτεται να κυκλοφορήσει games με διαφημίσεις ή να πουλάει μέρη ενός παιχνιδιού με χρονικό όριο

Η Microsoft σκέφτεται να κυκλοφορήσει games με διαφημίσεις ή να πουλάει μέρη ενός παιχνιδιού με χρονικό όριο

Η Microsoft σκέφτεται να κυκλοφορήσει games με διαφημίσεις ή να πουλάει μέρη ενός παιχνιδιού με χρονικό όριο

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Xbox.

Η αντιπρόεδρος των games της Microsoft, Sarah Bond δήλωσε ότι η Αμερικανική εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει games σε διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, όπως μέρη ενός game επί πληρωμή ή να εισάγει διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της με το Rolling Stones UK, η Bond ερωτήθηκε για το πώς οι developers θα δουν επιτυχία στο Xbox και απάντησε: Το Game Pass είναι μία επιλογή για τους developers. Στη συνέχεια εξήγησε ότι το Game Pass είναι μία από τις πολλές επιχειρηματικές στρατηγικές: Έχετε το pay-to-play, μετά υπήρχε το free-to-play και μετά φέραμε το Game Pass.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το Xbox κοιτάει και άλλες στρατηγικές: Έχουμε μιλήσει για το πώς πειραματιζόμαστε με άλλα μοντέλα, όπως το τι σημαίνει η διαφήμιση στα games που είναι πιο διαδεδομένη στα κινητά. Υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα που θα μπορούσαν να δουλέψουν σε PC και κονσόλες; Υπάρχουν άλλα μοντέλα, όπου θα μπορείτε να έχετε μέρη ενός game επί πληρωμή. Το να δίνουμε στους δημιουργούς τις επιλογές αυτές τους επιτρέπει να πειραματιστούν και να κάνουν ότι τους αρέσει, δημιουργώντας πιο πρωτότυπες εμπειρίες χωρίς να χρειάζεται να ταιριάζουν σε ένα μοτίβο.

Διαβάστε επίσης τις πρόσφατες δηλώσεις του Phil Spencer και συζητήστε για το Xbox στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 18/05/2023 16:45
Ανάθεμα και αν ξέρουν και αυτοί τι σκατά θέλουν να κάνουν τελικά με το XBOX........... ............... ............... ............ :o
Έχουν χάσει τελείως μπάλα, και κάμουν το ένα λάθος με τα το άλλο. Αφού δεν το έχεις ρε MS με το XBOX, κλειστό το ρημάδι να τελειώνουμε!!!
Notification