Τα Live service games της Sony δεν πουλάνε, σύμφωνα με το Bloomberg

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Live service games της Sony δεν πουλάνε, σύμφωνα με το Bloomberg

Τα Live service games της Sony δεν πουλάνε, σύμφωνα με το Bloomberg

"Η εξαγορά της Bungie δεν απέδωσε".

Τα live service games και οι υπηρεσίες τους δεν πουλάνε όσο θα έπρεπε για την Sony, σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg.

O Schreier δήλωσε ότι: «ακόμη και η τεχνογνωσία της Bungie δεν έχει καταφέρει ακόμη να μετατρέψει τα PlayStation Studios σε εταιρεία που θα φτιάχνει αποδοτικά live service games».

Η Bungie εξαγοράστηκε για 3,6 δις τον Απρίλιο του 2022 και η Sony είχε ανακοινώσει από πέρυσι 10 νέα live service games. Πλέον όμως, ο Schreier έγραψε στο Bloomberg ότι η μετάβαση σε live service games έρχεται σε αντίθεση με πολλά first-party studios της Sony, δεδομένης της τεχνογνωσίας τους στη δημιουργία "μεγάλων, κινηματογραφικών single-player video games".

Στη συνέχεια, ο Schreier έδειξε το Anthem ως ένα διαβόητο παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν τα στούντιο κάνουν μια "δραστική αλλαγή από ένα οικείο είδος σε κάτι ολοκαίνουργιο" και πρότεινε ότι "αυτό το στοίχημα σε multiplayer games μπορεί να μην αποδώσει όπως ήλπιζαν κάποτε ο Jim Ryan και η ομάδα του". Το άρθρο καταλήγει αφήνοντας να εννοηθεί ότι «οι insiders της gaming βιομηχανίας ανησυχούν για την έλλειψη συνεκτικού οράματος της εταιρείας».

Εν τω μεταξύ η Sony ανακοίνωσε ότι ο Jim Ryan, CEO του PlayStation, θα συνταξιοδοτηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, μετά από σχεδόν 30 χρόνια στην εταιρεία. Για να δούμε αν ο αντικαταστάτης του θα έχει διαφορετική στρατηγική. Συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification