Φήμη: Η Naughty Dog έκανε 25 απολύσεις, το The Last of Us: Part 2 multiplayer "παγώνει"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Naughty Dog έκανε 25 απολύσεις, το The Last of Us: Part 2 multiplayer "παγώνει"

Φήμη: Η Naughty Dog έκανε 25 απολύσεις, το The Last of Us: Part 2 multiplayer "παγώνει"

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kotaku.

Σύμφωνα με το Kotaku, η Naughty Dog έκανε 25 απολύσεις σε developers, η πλειοψηφία των οποίων φέρεται να βρίσκεται στο τμήμα Quality Assurance. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι developers που απολύθηκαν δούλευαν ως εξωτερικοί, με τιμολόγιο και όχι μισθωτοί και αναμένεται να δουλέψουν μέχρι και τον Οκτώβριο, μήνας που λήγουν οι συμβάσεις τους, συνεπώς δεν θα λάβουν κανένα είδος απόλυσης. Επιπλέον, οι επηρεαζόμενοι developers φέρεται να πιέζονται να κρατήσουν κρυφά τα νέα για αυτές τις απολύσεις.Το Kotaku αναφέρει ότι το The Last of Us: Part 2 multiplayer "έχει παγώσει" αλλά δεν έχει ακυρωθεί εντελώς.

Νωρίτερα φέτος, βγήκε μια αναφορά ότι η Sony έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα games που με χαρακτηριστικά Live as service και ίσως το The Last of Us: Part 2 multiplayer να είναι ένα από αυτά. Η Bungie φέρεται επίσης -σύμφωνα πάντα με φήμες- να έδωσε αρνητικό feedback για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η Naughty Dog να απάντησε στην αναφορά, λέγοντας ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να δουλέψει σε αυτό και ότι δεν είναι έτοιμη να δείξει περισσότερα ακόμα.

Για το Last of Us Day στις 25 Σεπτεμβρίου φέτος, το στούντιο δήλωσε μάλιστα ότι οι fans δεν πρέπει να περιμένουν ανακοινώσεις ή αποκαλύψεις νέων games και τηλεοπτικών σειρών.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το The Last of Us: Part 2 multiplayer.

Διαβάστε το review του The Last of Us: Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification