Απολύσεις στη Bungie, θυγατρική της Sony

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Απολύσεις στη Bungie, θυγατρική της Sony

Απολύσεις στη Bungie, θυγατρική της Sony

Ο αριθμός είναι άγνωστος.

Η Bungie, εταιρεία ανάπτυξης του Destiny 2 και θυγατρική της Sony, πραγματοποίησε απολύσεις.

Αν και το μέγεθος των περικοπών δεν ήταν αμέσως εμφανές, πολλά, πρώην πλέον μέλη του προσωπικού άρχισαν να δημοσιεύουν στα social media στις 30 Οκτωβρίου ότι αποτελούν παρελθόν από την Bungie.

«Η καρδιά μου ραγίζει για όσους έχουν επηρεαστεί. Τώρα ψάχνω για εργασία», έγραψε στο Twitter η υπεύθυνη community του Destiny 2, Liana Ruppert. «Είναι περίεργο το συναίσθημα να ξυπνάς το πρωί ενθουσιασμένη για την εβδομάδα που έρχεται και να αρχίζεις να μαθαίνεις ότι επηρεάστηκες από την μείωση εταιρικού δυναμικού και τώρα βρίσκεσαι στο κυνήγι εργασίας», έγραψε η επικεφαλής του HR Amanda R. στο LinkedIn.

Η κλίμακα των περικοπών και ποιες ομάδες ή τμήματα επηρεάζονται περισσότερο δεν είναι ακόμη σαφές. Έρχονται τον ίδιο μήνα που το στούντιο του PlayStation, η Naughty Dog, έκοψε δεκάδες συνεργάτες και συγκεκριμένα γραφίστες, παραγωγούς, QA testers και άλλες ειδικότητες. Επίσης, το 2023 εταιρείες όπως η Electronic Arts, η Ubisoft, η Take-Two και η Embracer απολύουν εκατοντάδες εργαζόμενους και οι κολοσσοί τύπου Microsoft γύρω στις 10.000.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie, Pete Parsons, χαρακτήρισε την ημέρα απολύσεων ως μία «θλιβερή μέρα» στο Twitter, καθώς δήλωσε: «Αυτά που έχουν συνεισφέρει αυτά τα εξαιρετικά άτομα στα games μας και την κουλτούρα της Bungie ήταν τεράστια και θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος της Bungie για πολύ καιρό στο μέλλον». Επίσης, ο ίδιος δήλωσε δημόσια ότι τα άτομα έχουν ταλέντο και θα ήθελε να τους δοθεί η ευκαιρία σε άλλες εταιρείες.

Η Sony εξαγόρασε την Bungie για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια μόλις το 2022.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ποσό που θα πληρώσει ένας cheater την Bungie.

Συζητήστε περισσότερα για την Bungie στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification