Απολύσεις στη Ubisoft και το 2024

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Απολύσεις στη Ubisoft και το 2024

Απολύσεις στη Ubisoft και το 2024

Άλλα 45 άτομα έχασαν τις θέσεις τους.

Η Ubisoft πραγματοποίησε αρκετές απολύσεις το 2023, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτές δεν ήταν αρκετές, καθώς συνεχίζονται και το 2024, στη χρονιά των μεγάλων απολύσεων της gaming βιομηχανίας.

Αυτή τη φορά απολύθηκαν 45 άτομα, ιδιαίτερα από τις θέσεις publishing της εταιρείας και τα τμήματα Ασίας και Αυστραλίας. Οι θέσεις εργασίας περικόπηκαν σε προσπάθειες να «αναδιοργανωθούν οι κεντρικές μας δομές publishing και Ασίας και Αυστραλίας και να βελτιωθεί η συλλογική μας αποτελεσματικότητα».

Η Ubisoft απέλυσε την τελευταία φορά πάνω από 1.000 εργαζόμενους τον Νοέμβριο του 2023. Τον Ιανουάριο του 2024, η Microsoft απέλυσε 1.900 άτομα μόνο από το τμήμα Xbox. Τον Φεβρουάριο, η Sony απέλυσε 900 άτομα.

Η Ubisoft δήλωσε για τις απολύσεις: «Τους τελευταίους μήνες, κάθε ομάδα της Ubisoft διερευνά τρόπους για να εξορθολογήσει τις δραστηριότητες και να ενισχύσει τη συλλογική μας αποτελεσματικότητα, ώστε να είμαστε σε καλύτερη θέση για επιτυχία μακροπρόθεσμα. Οι τωρινές αλλαγές μας θα επηρεάσουν συνολικά 45 θέσεις. Αυτές δεν είναι αποφάσεις που λαμβάνονται εύκολα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους επηρεαζόμενους συναδέλφους μας που απολύθηκαν. Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε τη μέγιστη ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας για τις πολλές συνεισφορές τους στην εταιρεία».

Δείτε τις απολύσεις που έχουν γίνει το 2024 και συζητήστε για την Γαλλική εταιρεία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification