Mario Kart 9

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mario Kart 9

Mario Kart 9

Αναπτύσσεται σύμφωνα με φήμες.

Το Mario Kart 9 φαίνεται ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Nintendo.

Η προηγούμενη έκδοση ήταν το Mario Kart 8 που κυκλοφόρησε το 2014. Το Mario Kart 8 και το αναβαθμισμένο Mario Kart 8 Deluxe υπήρξαν τεράστιες επιτυχίες για την Nintendo, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει μια νέα έκδοση στα σκαριά. Σύμφωνα με έναν σύμβουλο της βιομηχανίας παιχνιδιών, το Mario Kart 9 αναπτύσσεται και θα περιλαμβάνει πολλά νέα στοιχεία.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο σύμβουλος της Kantan Games, Dr. Serkan Toto, έδωσε αρκετές προβλέψεις για το 2022, αλλά μία από αυτές ήταν περισσότερο μια πληροφορία μέσα από την Nintendo, παρά μια πρόβλεψη. Ο Toto είπε ότι το Mario Kart 9 βρίσκεται σε ανάπτυξη και σημείωσε ότι το Mario Kart ως επωνυμία δεν είχε δραστηριότητα, από τότε που κυκλοφόρησε το Mario Kart Tour μόνο για κινητά πριν από μερικά χρόνια.

Ο Toto δήλωσε: «Γνωρίζω ότι το Mario Kart 8 Deluxe εξακολουθεί να πουλάει πολύ καλά στο Nintendo Switch, αλλά το Mario Kart 9 βρίσκεται σε ανάπτυξη και η Nintendo θα μπορούσε να το ανακοινώσει φέτος», είπε.

Με το Nintendo Switch να πλησιάζει ήδη την πενταετία του, θα εμφανιζόταν αυτό το νέο παιχνίδι στο Switch ή θα ερχόταν σε οποιοδήποτε σύστημα προγραμματίζεται στη συνέχεια; Αυτό μένει να φανεί, όπως και η επιβεβαίωση της ύπαρξης του παιχνιδιού από την Nintendo. Βέβαια, στο παρελθόν κυκλοφορούσε πάντοτε ένα Mario Kart ανά κονσόλα, αλλά το Mario Kart 8 Deluxe δεν θεωρείται νέα έκδοση αλλά αναβάθμιση της ηδη υπάρχουσας, συνεπώς το Mario Kart 9 για το Switch συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες κυκλοφορίας σε αυτή τη γενιά.

Επίσης, το Mario Kart 9 θα έχει νέα στοιχεία. Τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασαν οχήματα δύο επιβατών (Double Dash), ολίσθηση (Mario Kart 7) και anti-gravity (Mario Kart 8). Για να δούμε τι ετοιμάζεται στη νέα έκδοση.

Διαβάστε το review του Mario Kart 8 Deluxe και συζητήστε για το Mario Kart 9 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification